Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciowe

Jakie docinki robią wam teściowe i co te docinki znaczą

Polecane posty

Gość tesciowe
Przy stole na tym ślubie zaczął sie temat byłej dziewczyny mojego męża. Moja teściowa zaczęła pytać swojego syna a mojego męża co się stało z tymi rzeczami które dała jemu i jego byłej. I mówi to zadzwoń do niej zapytaj gdzie są te talerze bo wam przecież dałam serwis i gdzie on jest. I tak na moim ślubie przy wszystkich gościach w mój dzień, temat byłych kobiet mojego męża i ich wspólnych łyżek i talerzy. Od niej na ślub dostałam prezent - ścierki różne rodzaje i jakieś takie śmieszne pamiątki, jakaś kartka z życzeniami. Piszę poważnie wiem że to brzmi nieprawdopodobnie ale tak było

Gość gość
Wszyscy opisuja sytuacje z tesciowymi tutaj, na Forum. Ja zapytam tylko : co odpowiedzialyscie tesciowej od razu, na jej taka czy inna zlosliwosc. Np. gdy zwroci sie do ciebie imieniem ex twojego faceta - odpowiedz jest jedna : Ja jestem X i jestem z Twoim synem, a Y to jego ex - zapomnialas juz Mamusiu ? No tak, skleroza posuwa sie z wiekiem. Albo gdy grzebie bez pozwolenia w pokoju przyszlego wnuka : czemu tu grzebiesz ? Pozwolil ci ktos ? Zapytalas ? To NASZE mieszkanie. Jezeli nie pokazecie wyraznie granicy, to tesciowa bedzie wam s r a c na glowe - nabierze respektu tylko wtedy gdy ja nauczycie.

Gość gość
Moja mi nie robi, w ogóle dość dobrze się dogadujemy.

Gość gość
Piszcie piszcie.... fajny temat do pośmiania

Gość gość
Na wszelkie dogryzania - gdzieś czytałam, że pierwszymi objawami Alzheimera są złośliwe i agresywne zachowania, ale chyba mamusi to nie dotyczy gwarantuje, że mamusia się odczepi :-D

Gość gość
Telefon od Teściowej : Tyle dzisiaj roboty i ogolnie... i do kościoła też trzeba pójść bo to grzech ciężki...:/ Tekst co niedzielę od d**y strony zaczęte,, a zawsze wiem o co chodzi jak dzwoni. Bo dzwoni tylko wtedy kiedy zamówi za kogoś mszę po 5 razy w tygodniu i jeszcze w niedzielę:/

Gość gość
Co ten mój syn tak przytył, pewnie tłuste gotujesz Nic nie powiedziałam a mogłam ze może wp*****la jak głupi albo że stres zajada, bo jakbym miała taką matkę też bym się stresowala

Gość gość
Języka w buzi nie masz? Dowal jej tak samo, ze niedługo czeka ja smierć i jak sie nie zamknie to jej pomożesz znaleźć sie na tamtej stronie.