Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy związek

Polecane posty

Gość gość

Witam poznałem dziewczynę chcę ją poznać bliżej . Jest ode mnie o rok starsza :) na przeszkodzie stoi matka która zawsze pakowała się w moje związki . Chce powalczyć o ten związek czy dać sobie szanse - jeden nieudany związek przez zdradę byłej.. Chciałbym ją poznać bo mi się podoba jest trochę grubsza ode mnie ale chyba to nie problem :D po za tym jest miła uśmiechnięta i można z nią pogadać na wiele tematów

Gość gość
Tylko nie mów jej od razu że chcesz z nią chodzić bo ją spłoszysz i tyle z tego będziesz miał na początek rozwijaj tą znajomość poznawajcie się . Potem dopiero można mówić o miłości. :) Powodzenia :)

Gość gość
Dlaczego ma niby udawać że nie chodzi mu o związek? Po co taki cyrk odstawiać. Zapytaj ją o chodzenie i będziesz wiedział na czym stoisz. A jak nie będzie chciała to zaoszczędzisz czasu i szukaj następnej.

Gość gość
Warto się poznać pobyć ze sobą przez dłuższy czas , pogłębiać znajomość. Co twoja matka może mieć do gadania to twoje życie nie jej życie tylko twoje . :) Wszystko w twoich rękach pokaż klasę a na pewno się uda ;)

Gość gość
gość dziś na pierwszym spotkaniu to byłoby zbytnio ryzykowne , może zapytać czy chce coś więcej a na drugim , trzecim spotkaniu napąknąć czy chce z nim chodzić :)

Gość gość
Bo ona na razie jest przyjaciółką :) Ale chce coś więcej :) po za tym ona chyba jest na tak po powiedziała że napisze jutro :) zobaczymy jak rozwinie się sytuacja :)

Gość gość
No i poznałem ja przez internet :)

Gość gość
gość dziś może się nie udac - choć nie mówię może coś wyjść, ale poznawanie przez internet to kiepska opcja nie lepiej poznać ci w realnym świecie niż bawić się w jakieś internetowe schadzki ?? To wszystko jest takie nienaturalne :O aż po prostu człowieka mdli , dawniej wychodziłeś na miasto na koncert i bez problemu mogło się poznać jakaś dziewczynę zagadać a teraz co ? życzę sukcesu ale bądź ostrożny z zakochiwaniem stopniowo jej udowadniaj że jesteś odpowiednim mężczyzną dla niej

Gość gość
Chciałem poznać normalnie ale coś mnie pokusiło żeby napisać do tej dziewczyny bo mi się spodobała