Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na przeziębienie w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Co polecacie? Byłam u lekarza rodzinnego. Kazał mi pić wapno i brać witamine C. Efekty nie są zadowalające. Pije herbate z cytryną,mleko z czosnkiem i miodem ,wygrzewam sie. Co przejdzie w dzień to rano wraca spowrotem. Najbardziej ból gardła mnie męczy,katar jeszcze nie jest tak uporczywy i da sie go znieść. Czytałam o cukierkach z szałwią,czy one są bezpieczne dla dziecka ?

Gość gość

Inhalacja działa prawdziwe cuda, ja jestem zachwycona aerozolem. My kupowaliśmy akurat włoski model Familino. Ten mi mocno zachwalała znajoma pielęgniarka i faktycznie wszystko pracuje bezawaryjnie, wygodnie, mgiełka jest przyjemna we wdechu.

W ciąży z leków można stosować jedynie paracetamol, dużo witaminy C, także herbatka z sokiem malinowym. A przede wszystkim uważać na siebie, bardzo łatwo, żeby przeziębienie matki w czasie ciąży miało wpływ na dziecko.

Gość majka

Mój syn przewlekle choruje na górne drogi oddechowe. Stosujemy z zalecenia lekarza inhalator, ale często zmienialiśmy modele. Doszliśmy do tego w końcu Novama Familino Proi zostaliśmy ze względu na to, że jest wygodny, cichy. Cena optymalna, jak za taką jakość.