Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpiekarni

Dziwny przyjaciel

Polecane posty

Gość wpiekarni

Cześć witam wszystkich A więc pokrótce opowiem wam o co chodzi.Mam przyjaciela z którym przyjaźni się około czterech pięciu lat- tak mam przyjaciela faceta i do tej pory wszystko między nami układało się wspaniale .Nasze relacje między nami były to relacje koleżeńskie, jednakże ostatnio on zaczął pokazywać jakieś dziwne objawy na każdym spotkaniu a Spotykamy się bardzo rzadko, prawi mi jakiś komplement jak to ładnie dziś wyglądasz i ogólnie jest bardzo miły, on zawsze był bardzo miły ale teraz moim zdaniem przesadza i strasznie mi słodzi,jeszcze wcześniej pokazywał mi jakąś dziewczynę Która bardzo mu sie podoba i oni jej ale się nie spotykają.Nie wiem co o tym wszystkim sądzic,nie wiem jak odbierać jego zachowanie ponieważ wydaje mi się że ono bardzo ale to bardzo dziwne poradzcie mi bardzo was proszę ponieważ jestem w tej kwestii mega niedoświadczona.Dziękuję za wszystkie odpowiedzi a hejterom dziękuję-nie skorzystam.

Gość gość
skróc do max 2 zdań bo nikt tego nie przeczyta🖐️

pewnie mu się podobasz, tak to jest z przyjazniami damsko meskimi

Gość wpiekarni
Ok, dzieki za rade :) A wiec konkretne pytanie :Jakbyście zareagowaly jakby wasz kolega mowil na kazdym spotkaniu "ladnie dzis wygladasz itd "??? Jak mam to odbierac?

Gość wpiekarni
Alona27 myslisz?? Nie ukrywam, ze kiedyś on mi sie podobal

Gość gość
Od razu lepiej;) A znaczy to mniej więcej: :kocham Cię już od dawna, tylko nie wiem jak powiedzieć Ci to wprost" :)

Gość wpiekarni
Jakos nigdy nie potrafie sie zwięźle wypowiadać, stąd te moje elaboraty ;) Nie wiem czy brac to na poważnie, bo skoro pokazuje mi jakies laski które mu sie podobają to chyba nie mysli o mnie w kategoriach miłosnych. ..sama juz nie wiem

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Bierzesz do paszczy z pupy?