Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem

Polecane posty

Gość gość

Dawno temu samochód potrącił moją córkę, spędziła jakiś czas w szpitalu. Dwa tygodnie wcześniej została zgwałcona, dla tego nie dociekam czyja to była wina, bardzo to przeżywała. Faktem jest że tamten pan miał samochód który go chronił, ona tylko szczęście że w ogóle przeżyła. Po rozprawie o gwałt wyjechała za granicę, niewiele się odzywała dla tego nawet nie wiedziała, że kierowca wytoczył JEJ sprawę o odszkodowanie. Wróciła do Polski w 2004. Była w ciąży, wyszła za mąż. Mąż znęcał się nad nią ale zanim się z nim rozwiodła urodziła jeszcze jedno dziecko. Jej były małżonek wyjechał z powrotem za granicę i tam zmarł. Córka od tamtego czasu jest sama, stara się jak może wychowując samotnie swoje córki. Utrzymuje się głównie z zasiłku, czasem uda jej się podjąć jakąś pracę na pare miesięcy. Dorobiła się samochodu, ale to stare Audi 80 z 90-tego roku, rozlatująca się ruina. Teraz ma na głowie komornika, bo tamten człowiek żąda odszkodowania. proszę pomyśleć, że komornik zabierając na przykład telewizor nie zabierze go jej, bo ona woli czytać tylko jej dzieciom. Wszystko co odda wierzycielowi musi najpierw odebrać swoim córeczkom, w domu się nie przelewa. Wierzyciel jest człowiekiem dobrze sytuowanym, ma własną firmę Ja mam 800 zł emerytury i nie mogę jej pomóc. Nie żądam jałmużny, tylko chcę by pozwolono jej spokojnie żyć bo ona już dużo w życiu przeszła i może nie udźwignąć więcej.

Gość gość
Ktoś powinien skopać temu panu tyłek. Może dobry adwokat pomoże? Pwinniście udać się po poradę, ale do kogoś dobrego, szkoda mi Was, kobiety, dzieci.... Boże życie w tym kraju czaseami przekracza gehenne... Trzymaj sie dzielnie.

Gość gość
a w czym adwokat może pomóc? wyrok zapał na 6200 + koszty, teraz z odsetkami po 17 latach to aż boje się myśleć ile to może być

Gość gość
to jest nie moralne

Gość gość
sprawa dla reportera albo wszystko na Pana przepisac.