Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyt do facetow

Polecane posty

Gość gość

dradzilam meza za pomoca internetu,pisalam z innymi facetami na roznych forach(najgorsze jest to ze od jednego nawet dostalam zdjecie fotki jego penisa w zwodzie) jest mi z tym strasznie zle,nie mam komu o tym powiedziec,mezowi nie powiem bo wiem jaka ma postawe do tego kiedys mi powiedzial ze on by nie chcial wiedziec ze byl zdradzany;((((najbardziej meczy mnie to ze doprowadzilam do tego aby ktos wyslal mi takie fotki(czy to nazywa sie juz zdrada?) Pytanie do panow:czy dla Was facetow pokazanie swojego przyrodzenia obcej osobie jest big deal czy raczej nie przywiazujecie zbytnio uwagi to znaczy czy nie jest wam glupio,zle z tym ?

Gość gość
Adam3k@o2.pl napisz :*

Gość gość
Mlody666@wp.pl do mnie tez

Gość gość
no przestan, nic zlego nie zrobilas. Lepiej raz na jakis czas pofiglowac z nieznana osoba niz isc i dawac d**y ;)

Gość gość
Zdrada to nie jest i chciałbym by moja droga żonka przyznała się do takiego flirtu. Aczkolwiek w ramach pokuty kazałbym spotkać się z nim lecz w mojej obecności.

Gość gość
zależy, jakbym kochał tą kobiete i by mi na niej zależało czułbym się zdradzony :P

Gość gość
to nic wielkiego raczej

Gość gośćnnn
Autorko tez mam podobną sytuację. Piszę z jednym facetem. Wciąga mnie to coraz bardziej. Z jednej strony brne w to coraz bardziej, a z drugiej strony mam wyrzuty sumienia, że oklamuje męża. Wysyłamy sobie foty, podobamy się sobie. Nie wiem co robić. Nie chce oklamywac męża, ale kiedy on nie pisze dzień lub dwa ciągle o nim myślę . Sprawdzam co chwile pocztę i tęsknię :O

Gość gość
Perfumy z feromonami od 35 zł 50 ml ;) Dodają pewności siebie, wzbudzają zaufanie, pożądanie. sklep.cobest.pl !!!