Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal33

Ogólnopolski Program Firma Roku 2016

Polecane posty

Gość michal33

Jakie macie pomysły na dodatkową promocję marki? Zależy mi żeby wyrobić w klientach pewność, że moja firma jest rzetelna, godna zaufania. Co może pomóc w tej kwestii? Wiem, że niektóre firmy mają takie certyfikaty jak – rzetelna firma itp. Jak się to zdobywa?

Gość fetyy
Myśmy się zdecydowali na złożenie aplikacji do biura certyfikacji krajowej (www.certyfikacjakrajowa.org.pl). Wstępnie jesteśmy zaakceptowani, więc jestem dobrej myśli. Działamy w branży rolno – spożywczej i takie wyróżnienie na pewno by fajnie wypromowało markę.

Gość gertyy
Jeśli chodzi o konkursy na – najlepsze firmy, najlepszych przedsiębiorców itp. to fajnie to prowadzi od początku do końca grupa CBCK ( http://certyfikacjakrajowa.org.pl). Weryfikacja zgłoszeń jest bardzo dokładna, przez co do ostatniego etapu dociera już tylko bardzo wąska, wyselekcjonowana grupa. Ogłoszenie wyników robią na konferencji prasowej w siedzibie Polskiej Agencji Prasowej, a na końcu jest jeszcze uroczyste podsumowanie edycji i wręczenie nagród. Mają też taką kategorię jak wyróżnienia specjalne na – Business Woman i Businessmana roku.