Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekolada1991

piniata urodzinowa pytanie

Polecane posty

Chciała bym zacząć robić piniaty urodzinowe i sprzedawać czy taka praca domowa miala by szansę na powodzenie

Gość gość
W Polsce jeszcze nie spotkałam się z taką atrakcją, ale uważam, że jest ciekawa i dzieci miałyby dużo frajdy. Musiałabyś jednak podejść do tego przygotowana. Tzn jakbym zobaczyła ogłoszenie "Zrobię piniatę urodzinową i opis" to raczej bym z tego nie skorzystała, bo nie wiedziałabym jak to ugryźć. Ale jeżeli zrobisz np fajny blog, ładne zdjęcia, opis zabawy to myślę, że może to odnieść sukces :) Spróbować można, zobaczysz jaki efekt przyniesie :)

Gość gość
Sa takie chyba gotowe do kupienia, ale malo a pomysl fajny. Szykalam chyba furby na portalu ogloazen lokalnych i przez przypadek trafilam na to. Poorientuj sie. Powodzenia

Gość gość
Mój miał z piniaty mega frajdę, nie wychodziła tanio więc robiliśmy sami, więc myślę że warto spróbować. Ogłoś się na lokalnych forach dla mam, grupach na facebooku, rób piniaty z popularnymi postaciami z bajek albo jakieś uniwersalne typu księżniczkowe, autko, i próbuj.

Dziękuję dziewczyny za bardzo pozytywnie komentarze umocnilyscie mnie w przekonaniu że to dobry pomysł na dorobienie sobie,jestem mamą więc taka praca w domu bardzo by mi odpowiadała a z moimi zdolnościami plastycznymi myślę że spokojnie dam radę

Gość gość
Uważam, że gość z ma sporo racji. Dobra reklama musi być ;)

Gość gość
U kolegi syna była taka atrakcja na urodzinach i zrobiła furorę wśród maluchów. Ale tam mama zrobiła piniatę sama. Uważam, że jakiś pomysł to jest, można próbować.

Gość gość
Up

Gość gość
Super pomysł według mnie, dzieciaki miałyby frajdę, u nas piniaty są nieznane a to naprawdę super zabawa dla kilkulatków! Działaj, autorko, koniecznie stwórz dobrą stronę www z dobrymi zdjęciami, opisami, no i podaj tu linka :D

Gość gość
Dobry pomysl jesli piniata jeszcze do Polski nie dotarla tylko dobrze sie zareklamuj

Gość gość
Fajny pomysl:)