Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak on mnie wkurrr...

Polecane posty

Gość gość

Nienawidze swojego meza za to, ze jest taki glupi!!!! Nienawidze jego bezmyslnosci!!! Poprosilam go zeby wyslal ubranko na poczcie listem poleconym priorytetowym idiota wyslal paczka pobraniowa z cena wzieta z kosmosu. Uspilam mala, zamiast wyciszyc tel to podglosil, obudzil bo mu dzwonil. Co wyjdzie na miasto przychodzi o 10 zl biedniejszy, bo go zul zaczepil i go poprosil zeby mu dac! No kurr rozp...le go kiedys c***a no!

Gość gość
i zapewne przed ślubem był git hehe widziały gały co brały

Gość gość
23.16 - juź się tak nie wymądrzaj paniusiu. Mój też mnie czasem wkurza na maksa, a jednak też za niego wyszłam. Jak masz takiego idealnego faceta, to się ciesz, a nie dosrywasz ma kafe dziewczynom, które chcą sobie ulżyć.

Gość gość
hehe moj tez taki idiota. bedziesz tlumaczyla 10 razy,powie,ze zrozumial,a i tak zrobi zle. najgorsze jest to jego "zaraz"...az mnie krew zalewa. Dobry z niego facet,zlote serce ale idiota jakich malo.

Gość gość
Ho ho nie jestes sama ;D z moim facetemjest aktualnie wojna o wybor wozka...bo ksiaze ktory w zyciu wozkiem nie powozil wie lepiej ode mnie co mam 8 letnia siostre i 4 letniego chrzesnia jaki wozek wybbrac bo.....bo on czytal w rankingach....no rece opadaja. Tlumacze mu jaki wozek powinien bc jesli chodzi o funkcje bo np. Ta kolezanka meczyla sie z tym,mnie w cudzym wozku wkurzalo to czy tamto.nieeeee....on wie lepiej bo w rankingach pisali. K........wa w srankingach. W koncu dijdzie do tego ze ja kupie swoj wozek a on swoj.

Gość gość
Dobrxe ze nie mam zony haha :p

Gość gość
paniusiu hehe bierzecie tępaków i marudzicie