Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TULASI_KIRTANA

CC w Eskulapie Bielsku

Polecane posty

Gość TULASI_KIRTANA

Mam pytanie do kobiet, które rodziły w BB w Eskulapie przez cesarskie cięcie. Bardzo chciałabym rodzić właśnie tam i koniecznie przez CC. Mój lekarz nie przyjmuje w Eskulapie, wiem, że przed porodem powinnam umówić się tam na wizytę u jednego z tamtejszych lekarzy. Powiedzcie mi proszę jak to wygląda- czy podczas wizyty mam powiedzieć po prostu, że panicznie boję się porodu sn i chcę cesarkę? to wystarczy? słyszałam, że tam cc to nie problem ale zalezy mi na sprawdzonych i praktycznych informacjach. Termin mam na kwiecień więc jakoś tak na koniec lutego/ początek marca chcę się umówić na wizytę tam. Będę wam bardzo wdzięczna za pomoc!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość TULASI_KIRTANA
świetnie :) cieszę się, że umiesz czytać ze zrozumieniem. Mam jednak nadzieję, że wypowie się ktoś jeszcze, ktoś odrobinę bardziej kompetentny :)

Gość gość
up up bo też sie zastanawiam. niby do porodu mam pol roku ale warto polukać cos wczesniej:)