Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosyć nie daje rady

Polecane posty

Gość gość
że co ? że co ktoś napisał ? że laska ma 23 lata i ma 2,5 letnie dziecko ? tzn. przed 20-stką zaciążyła ? To było planowane ? Zresztą co tam planowane czy nie planowane to trzeba być niepoważnym chyba. Nie szkoda ci takiej wczesnej młodości dziewczyno ? I tu jeszcze drugie ? To jest jakieś nienormalne. Gdzie studia ? Gdzie pierwsza konkretniejsza praca ? Gdzie spotkania z przyjaciółmi ? Gdzie wyjście do klubu jakieś ? To z tego teraz powinno sie składać twoje życie a nie bawić się w mężusia co to to ledwie co szkołe średnią skończyło i ledwie co dowód osobisty wydali. Przecież to trzeba mieć tępo w głowie.

Gość gość
na głównej tez pisze z jakiego to działu :)

Gość gość
same mądralińskie c***y,widocznie panna ma delikatniejsze ciało i jest słabsza niż wy wiejskie babole z waszą krzepą :-)

Gość gość
Może to kwestia braku spędzenia czasu dla swojej przyjemności a nie obowiązku. Chciałabym pójść na zajęcia dla ciężarnych ale nie mam z kim. Tyje u widzę to źle się przez to czuje. Chyba faktycznie coś że mną nie tak że nie potrafię się zorganizować. Wstaje rano o 8 maluje się u ubieram siebie i dziecko. Łóżko ściele po powrocie i drażni mnie to że nie radze sobie

Gość gość
Wybaczie zapomnialam że to forum dla kobiet rozwiniętych zawodowo niezależnych od męża z mgr przed nazwiskiem złotymi dziećmi urodzonymi po ślubie kupnie mieszkania i zdobyciu cennego doświadczenia zawodowego.

Gość gość
1. Lozko scieli sie po wstaniu, szczgolnie ze zawozisz mala do przedszkola na 9 a nie na 6 rano... 2. Codziennie myjesz podlogi?? Po co? 3. Codziennie chodzisz na zakupy? Po co?? 4. Twoja mala ma 2,5 roku a nie 2,5 miesiaca, wiec spokojnie mozesz sie spotkac z kolezanka jak mala odbierzesz z przedszkola. W Czym ty masz problem?? Ogarnij sie bo to jakas zenada jest.

Gość gość
Lubię rano chwilę z mala polezec a później chodze wściekła że czasami wybija 10 a ją nadal w łóżku. Mowie o dniach jak mała jest chora i nie idzie do przedszkola

Gość gość
"same mądralińskie c***y,widocznie panna ma delikatniejsze ciało i jest słabsza niż wy wiejskie babole z waszą krzepą usmiech.gif" Nie gadaj. Ja mam odbiór rzeczywistości podobny jak ona, oprócz może drugiej ciąży ale tez mam słaby organizm, psychike, też nie daje sobie z niczym rady ? Ale kurde 23 lata i już taki bagaż? Ja mam o wieeeele więcej lat. Nie rozumiem takich dziewczyn. Na macierzyństwo przychodzi czas, ale po co taki pośpiech a potem jeszcze lament ? Ale cóż.. Może kiedyś jeszcze będziesz sie cieszyć że masz 30 i już podchowane. Tylko nie rób sobie już raczej kolejnych dzieci

Gość gość
Więcej dzieci nie chcemy. Pierwsza ciąża nie była w 100 procentach planowana. Drugą natomiast tak. Poszlismy za ciosem aby mieć odchowane dzieci w mniej więcej tym samym w wieku.

Gość gość
2,5 latka w przedszkolu ? w dniu przyjęcia powinna mieć 2,5 przecież.....

Gość gość
mój mąż w mojej 2 ciąży wyjechał za granicę, byłam z 3 latkiem i z brzuchem mając wszystko na głowie ale jakoś ogarnięta byłam. Nie wyobrażam sobie autorki gdy urodzi.....ciekawe kto będzie odprowadzać starsze do przedszkola skoro ona już nie daje rady a co dopiero potem po nieprzespanych nocach.ROBIA A POTEM MYŚLĄ BYLE 500+ było

Gość gość
dla mnie takie życie to byłaby by bajka. Ja wstaje codziennie o 6 a o 15.30 odbieram dziecko z przedszkola, tyle, że ja czas pomiędzy spędzam w pracy a nie na polegiwaniu w łóżku i mieszaniu pół dnia zupy.

Gość gość
A ja mam podobnie, mam 21 lat , corke 1,5 letnia ktora nie chce jesc,teskni za ojcem Moj maz wyjezdza na tydzien. I wszystko ja sama.Sprzatanie,placenie,szykowanie mezowi wszystko i corce opieka nad małą,a dla siebie czasu nie mam.Zero makijarzu,ladnego ubierania gdzies wychodzenia.

Gość gość
Makijażu mialo byc przepraszam

Gość gość
to po co to dziecko? nie wiedzialas jak zycie sie pogarsza z nim??? jak stajesz sie tylko dodatkiem do dziecka a nie juz kobieta zycia swojego faceta??