Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma sie do mnie wprowadzić

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak w sobotę ma sie do mnie wprowadzić. Jest to nasza wspólna decyzja, bardzo tego chciałam. A teraz im bliżej tym bardziej sie boje. Boje sie zmian. Czy to normalne i minie ?

Gość gość
no to przygotuj się duże wydatki i bycie darmową służącą oczywiście o ślubie zapomnij!

Gość gość
Niby czekalam na ten moment, a teraz jak przyszło co do czego to zaczynam mieć wątpliwości. Myślę, ze moje dotychczasowe życie było uporządkowane a teraz taka rewolucja. Ja mam dzieci, on ma jedno. Zastanawiam się jak to będzie.

Gość gość
jak będzie? on będzie płacił na swoje alimenty i zawsze będzie bez kasy a ty będziesz musiała okradać własne dzieci, żeby go utrzymywać

Gość gość
Jego córka bedzie mieszkała z nami. On ma prawa do niej, matka została pozbawiona praw rodzicielskich

Gość gość
no to zabiorą ci wszystkie zasiłki!

Gość gość
Mam poważne wątpliwości. Wczesniej takich nie miałam, byłam pewna, ze tego chce, wręcz naciskałam na niego, żeby sie wprowadził. On powiedzial, żebyśmy jeszcze z tym poczekali. Pol roku pozniej wróciliśmy do tematu i stwierdziliśmy, ze to jest odpowiedni moment. A teraz jak ten dzien się zbliża to czuje, ze nie do konca tego chce, ze boje się zmian. Nie wiem może to normalne, to w końcu duże zmiany i może dlatego takie myśli mnie nachodzą.

Gość gość
jeżeli jest choć cień wątpliwości to zastanów się jeszcze, skoro są dzieci to decyzje muszą być w miarę trwałe