Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa ZAWSZE patrzy nam na ręce kto płaci, czy ja czy mąż

Polecane posty

Gość gość
Miało być hojny, pisze z telefonu i nie wiem dlaczego napisało się inaczej

Gość gość
Kurcze no: HOJNY! !! Co ta kafe mi tu przekręca

Gość gość
Kafe nie zna słowa ma szczodry przez samo h ... smutne.

Gość gość
Boli Cię stosunek teściowej do sprawy, a w rzeczywistości Twój jest równie chory. W dodatku próbujesz pozostawiać jakieś pozamałżeńskie elementy w Małżeństwie. Przykre to.

Gość gość
Hojny ..... Boże.... Napisz poprawnie, to ci nie przekręci . Ale się zbłaźniłaś ... Juz mogłaś zostawić tak jak jest, a jeszcze powtarzasz ten błąd w trzech wpisach..

Gość gość
Hahaha o boże.... To ten słownik :D sory, zwracam honor. H/o/j/n/y

Gość gość
Kafe juz się nauczyło słownictwa gimbazy hahaha tylko chuje w glowie :D innego słowa nie ma. Od razu siedziala, ze chcesz powiedziec Chojny :D

Gość gość
Trzeba było samej się przekonać zanim zarzucać mi brak znajomości ortografii. Temat jest o tym ze teściowa ma ból ze syn zamiast jej kasę znosić to na swoją rodzinę nową daje. Taka prawda i tyle. Często też szuka pretekstu żeby on za coś dla niej zapłacił. Zadziwiająco często. Byłoby to ok gdyby była biedna ale ona sama ma 3 tys.netto miesięcznie dla siebie a mieszkanie ma tanie bo płaci niewiele. To hest własnościowe. Dlatego tym bardziej nie rozumiem dlaczego tak często pyta o mój zawód, czy awansuje, czy więcej mi zapłacą. Wk..uwua mnie to!!@

Gość gość
Mam to samo... Moja teściowa tez chce doić swojego syna. Ona mnie traktuje jak obca osobę a nie jak najbliższą rodzinę syna... A powiedz, co twój mąż na to? Mówilas mu o tym, że cie to wkurza ?

Gość gość
Autorko,ty nie masz męża tylko dooopę wołową. Prawdziwy facet to zarabia i daje kasę do dyspozycji żony,to kobieta wie co potrzebne do lodówki,na obiad,jakie środki czystości,ubrania itd a on może ci towarzyszyć by doniesc siaty do samochodu bądz jesli jestes kierowca to nawet facet ci nie potrzebny. Jestem tesciową i tez z politowaniem patrze na synową ktora ma problemy z tematem zakupow i z mojego syna zrobiła babę ktora chyba niedługo zacznie jej liczyc kaszę w garnku:):):) ona tylko kupuje kosmetyki ,ciuch kupuje jej mąż. Nie raz go ochrzaniam ze decyduje za żonę,bo sama sobie nie wyobrazam by moj maz decydował o zakupach.Może to teraz taka moda,może wygodnictwo. Wiem jedno ze to kobieta jest tą ktora po śłubie powinna trzymac kasę,warunek! ze potrafi nią rządzić.