Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, doradzcie fryzure na wesele

Polecane posty

Gość gość

Mam włosy do ramion i delikatne ombre, na codzień noszę włosy związane lub rozpuszczone,ale raczej się puszą. Jak uczesac się na wesele? Wyprostować na gładko czy zrobić lekkie fale? Upięć nie lubię.

Gość gość
Normalnie rozpuszczone, nałóż jakaś odżywkę czy coś to się nie napiszą, upiecia są dobre dla ciotek, masz rację :P W naturalnej prostej fryzurze wygląda się najlepiej, te wszystkie weselne bombki, chryzantemy i inne brokatowe cuda to porażka.

Gość gość
Bede sie czesac u fryzjera, bo niestey moje umiejętności w zakresie układania włosów są żadne. Zawsze na różne okazje prostuje i tyle, ale koleżanką namawia mnie na bardzo delikatne fale i przedzialek na środku. Waham się.☺

Gość gość
fale albo delikatne loki

Gość gość
Zrób fale

Gość gość
Też uważam, że fale, loki odświeżą Twój wygląd :) A nie myślałaś nad jakims fajnym dobieranym warkoczem, kłosem itd? Mnie się szalenie podobają :) Albo warkocz dobierany tylko z włosów z przodu (grzywki) i reszta pofalowana. Dla mnie bomba :D Np coś w tym stylu: Link poniżej, ale pewnie kafe powstawia spacje w środku, więc trzeba będzie usunąć. Albo wpisz w wyszkukiwarkę warkocz dobierany z grzywki https://www.google.pl/search?q=warkocz+dobierany+z+grzywki&tbm=isch&imgil=OUTijzoAjZptUM%253A%253Bp-QaoKxImMmIxM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Ffancies.bloog.pl%25252Fwyniki%25252C1%25252Cindex.html&source=iu&pf=m&fir=OUTijzoAjZptUM%253A%252Cp-QaoKxImMmIxM%252C_&biw=1366&bih=631&usg=__7-Z9T7975JrCbylzOf0n24k8v-A%3D&ved=0ahUKEwjf8aWx9N3KAhWrv3IKHY4nBMoQyjcINA&ei=HimzVt_qDav_ygOOz5DQDA#imgrc=OUTijzoAjZptUM%3A&usg=__7-Z9T7975JrCbylzOf0n24k8v-A%3D

Gość gość
Wlosy zetnij na krotko i trwala. Tak bedzie tobie do twarzy