Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wonderwoman

Przed wczesne obumarcie ciąży

Polecane posty

Gość Wonderwoman

Dziewczyny, potrzebuję pomocy. Ciąża obumarła w 13 tygodniu, jutro jadę na zabieg . Co mam powiedzieć lekarzowi przed łyżeczkowaniem jeżeli chcę zrobić dodatkowe badania i pogrzeb? Ostatnio czytałam o lekarzu, który kompletnie nie przejął się tym o co pacjentka go prosiła i potem wzruszał tylko ramionami.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość Wonderwoman
23 i to była moja pierwsza ciąża :(

Gość gość
Lepiej wcześnie niż dowiedzieć się w 9 miesiącu ze dziecko umarło :( Alw młoda jesteś wiec mam nadzieje ze drugi raz będzie juz super :* tylko zrób jakieś dodatkowe badania by było pewne wszystko ze jakbyś zaszła znowu w ciążę to będzie powodzenie. .zapytaj się lekarza co można zrobić w tej sprawie

Gość gość
+ kochana moja piękna rybko:* całe życie przed Tobą, jeśli zechcesz to urodzisz nawet trójkę wspaniałych dzieci i więcej :* masz całe życie na to :* A twoje maleństwo jjuz pewnie jest w niebie :( :*

Gość iris30
Kochana wiem, ze wiek nie ma znaczenia, ale tak musiało być . Sama pierwsza ciążę straciłam w 7 tyg. Rok temu.Teraz jestem w 8 tyg. i moja beta powoli spada, wiesz co ja czuje... Nie życzę nikomu tego jaki strach mnie paraliżuje czy będzie dobrze i ciaza żyje. Znam mnóstwo przypadków gdzie po pierwszym poronieniu kobiety normalnie rodziły bez komplikacji. Życzę Ci tego z całego serca. Ciężko Ci będzie początkowo, ale dasz radę. Tak jak tu jedna forumowiczka powyżej napisała lepiej teraz niż w 9. Moja koleżanka tak miała, to dopiero trauma.Mam pytanie na jakie i gdzie badania dasz płód.?

Gość gość
Nic sie nie martw Paulinko