Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem pod wrazeniem asortymentu Biedronki

Polecane posty

Gość gość

wrocilam po 5 latach emigracji do Polski. Kiedys tez lubilam robic zakupy w Biedronce, ale oferowala takie podstawy. Dzis wpadlam kupic maslo i mleko, pochodzilam po sklepie i "padlam" z wrazenie. Mieso z cieleciny, wolowiny, zeberka, kurczak a nawet krolik! Kiedys platki owsiane a dzis orkiszowe, jaglane na polkach... jeszcze kilka rzeczy rzucilo mi sie w oczy, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Pamietam jak sie tutaj pisalo, ze to sklep dla biednych.. a to zwyczajny, dobrze, bardzo dobrze zaopatrzony market

Gość gość
Dziękujemy, że podzieliłaś się z nami opinią.

Gość gość
zgadzam się z tobą. ja często jak szukam jakiejś rzadko spotykanej rzeczy w innych sklepach (np. parmezan, ricotta, kiełki, tuńczyk mrożony, hummus ) to idę właśnie do biedronki.

Gość gość
Łoj panie, wszystko do przodu idzie i nawet mamy już w Polsce prąd!!!

Gość gość
mnie brzydzi jedzenie z biedronki i ogolnie te sklepy, atmosfera w biedronkach... nie jestem dziadówą która liczy kazdy grosz i bierze co najstansze w biedrze :D 🖐️

Gość gość
10.08 ahahahahaa ale walnęłaś :D Jakoś kupa moich znajomych zarabiających zapewne w tydzień tyle ile ty w rok robi zakupy w Biedrze bo im tak wygodnie :D A jednocześnie potrafią latać na zakupy do Mediolanu czy Londynu, i co, są dziadami?

Gość gość
macie sie czym chwalić :D biedronka miejscem spotkań elity :D buhahaha

Gość gość
dla mnie odrażający są tam ludzie.... część to brudasy. Najbardziej lubię Auchan bo jest na odludziu i trzeba mieć samochód i paliwo aby tam dojechać :)

Gość gość
haha, jaja sobie robicie :D u mnie właśnie w biedronce można dostać najbardziej luksusowe produkty w mieście :D ale paniusie tam nie zaglądają, bo się brzydzą :D

Gość gość
tu autorka napisalam zupelnie serio, jestem pod wielkim wrazeniem i bede tam robic najczesciej zakupy. Co to w ogole za tekst, ze chodza tam biedaki i brudasy? Wczoraj bylam tez we wspomnianym Auchan. Ogromny sklep, multum towaru, sporo ludzi, niczego znalexc nie mozna. Ale co kto lubi

Gość Marulika
Ja też lubię zakupy w biedronce, ponieważ bardzo fajne kosmetyki tam ostatnio mają! Np. te maski PERFECT.ME- http://jfmalcolm.com/ to na prawdę rewelacja! Cena to 1,50 zł za sztukę maski na poziomie dobrych angielskich marek- to już coś. Nie kosztują wiele, tak więc zawsze można po jednej spróbować :) mnie spasowały i to bardzo! Wiecie czy gdzieś dostanę większe opakowania?

Gość gość
Dla mnie to zwykły sklep robią tam zakupy różni ludzie ale wiecej chyba tych niezbyt bogatych tak wynika z moich obserwacji po choćby autach na parnkingu . Sama od czasu do czasu tam chodze

Gość gość
A asortyment dobry jest w almie czy Piotrze i Pawle tylko ze jest troche drożej z tego powodu statystycznie napewno chodzi tam wiecej bogatych. Ja tam jestem osobą która kupuje w bardzo różnych sklepach bywam i w takiej almie i w biedrze tez

Gość gość
mnie brzydzi jedzenie z biedronki i ogolnie te sklepy, atmosfera w biedronkach... nie jestem dziadówą która liczy kazdy grosz i bierze co najstansze w biedrze smiech.gif ORTOGRAFIA I INTERPUNKCJA masakra ale mniejsza o to bo tekst który napisałaś jest tak prostacki że dziadówka mogła by być twoją panią :-) kobieto z KLASĄ podwórkową

Gość gość
Dla mnie to nieporozumienie. Wszystkie małe sklepy, piekarnie, cukiernie się zamykają. Już nawet meble można kupić w biedronce. Czekam tylko na to, aż apteki zaczną przez nią splajtować. A po olej kokosowy muszę kurde zapierdzielać do reala ;/

Gość gość
ludzie, używajcie przecinków! Czytam jeden, wielki bełkot. Jak piszecie, to się was czytac nie da....

Gość gość
A ja do Biedronki nie chodze, dlatego ze tam sama pracowalam i brzydze sie nimi

Gość gość
Na sali sprzedazy macie piekny asortyment. A zajrzyj na magazyn, podloga brud syf lepi siw sprzarane jak jest kontrola, a na tym palety z towarem a po nich robactwo śmiga :)

Gość gość
Kupuj w biedronce dawaj pieniadze portugalii skoncz jak grecja

Gość simerka
A ja na przykład lubie robić zakupy w Biedronce. Często kupuję tam kosmetyki bo wczytuję się w składy oraz są produkowane przez dobre znane firmy. Działanie takie same tak wiec czemu mam niby przepłacać? Wolę zachowac sobie pieniądze na jakieś inne wydatki.... Na przykład bardzo zadowolona jestem z nowej maseczki do włosów Perfect Me jaką kupiłam . Są od miesiąca w biedronce. Do tej pory zużywałam juz kilka opakowań. Maseczka w śmiesznie niskiej cenie, kosztuje 1,50 a działadnie bardzo dobre Nawilża włosy , wzmacnia je. Wyglądają po niej o wiele lepiej.