Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura_1988

Mamy na październik 2016

Polecane posty

Gość laura_1988

w grupie raźniej, w chwili obecnej przewidywany termin porodu mam na 1 października :) jest już może ktoś kto może się dopisać?

Gość laura_1988
jeszcze nie ma nikogo ze mną?

Gość Aniala
jest już temat Październikówki 2016 ;)

Gość Aniala
Laura kiedy ostatnia @? ja 24 grudnia dość długie cykle dlatego chyba początek października

Gość laura_1988
ostatnia @ 22 grudnia :) cykle miałam po 30, czasem 40 dni ale tym razem jak nie było @ po 30 dniu cyklu to czułam, że coś jest na rzeczy :)

Gość Aniala
to jesteśmy w tym samym czasie;) kiedy masz wizytę?

Gość gość102030
Czesc..i ja sie dolaczam :-) tydzien temu test pozytywny. .pozdrawiam

Gość Aniala
Witamy i gratulujemy:)

Gość laura_1988
rejestrowałam się wczoraj i już się załapałam na przyszły wtorek

Gość kk92k
czesc , dziewczyny dostalam przed chwila wyniki bete mam 2550 a progesteron 21,40 czy to dobrze ??

Gość gość
ważny jest przyrost bety:) progesteron chyba w miarę choć mógłby być wyższy

Gość gość
Dziewczyny spokojnej ciąży :-) sama dopiero co robiłam test a już czekam na poród na dniach. Delektujcie się ciąża bo szybko zleci :-D powodzenia!

Gość gość
A ja tam w ciąży nie widzialam nic extra i dobrze ze szybko mija! Może nie śmiało dołacze do was ale nie robiłam jeszcze testu nie chce sie nakręcac zrobie w poniedzialek bo mam maly problem z dokladnym ustaleniem daty ostatniej miesiaczki chyba bylo to 10.01.

Gość laura_1988
ja ciąże lubię dopiero od momentu gdy USG robione jest przez powłoki brzuszne :P hehe

Gość kulfoniasta
Termin 14.10:-) cudowna wiadomość staraliśmy sie z mężem 4 miesiące wiec nie długo ale miesiac temu uslyszelismy od lekarza ze mąż ma żylaki powrózka nasiennego. Konieczny jest zabieg. Dowiedzieliśmy sie o tym w styczniu 2016 r. Zabieg ma na 15.02. Szanse na ciaze oczywiscie bardzo niskie. Dalismy sobie spokoj. Wlaczylismy na luz. Seks byl czysta przyjemnoscia. Nie bylo mierzenia temperatur nic kompletnie nic. Maz na silownie ja na fitnes. Cieszylismy sie soba i wszystkim wokol. Cykle 26-27. Okres powinen byc 5 dni temu. Zawsze mialam jak w zegarku. Poczekalam 3 dni i prosze. Wymarzone piekne dwie kreski. Jestesmy tacy szczesliwi. Jeszcze nie wierzymy w to co sie stalo

Gość Aniala
kulfoniasta gratulacje:) tak to jest, ze jak się wyluzuje to od razu ciąża:) Dziewczyny tak bym chciała, żeby czas szybko zleciał, żeby było wszystko dobrze

Gość Aniala
Laura jutro wizyta;) daj koniecznie znać:)

Gość Aniala
Laura czekamy na wieści:) jutro mam wizytę i boje się bo nie czuje objawów ciążowych

Gość Morelove
Hej, jestem od 2 miesięcy na duphastonie bo staram się o dzidzie juz pól roku . Przy leku poprzedni cykl byl 29 dni. Tym razem jest juz 30 dzień cyklu a miesiączki i objawów ja zapowiadających brak . Tylko bolące sutki i ciągnie mnie w brzuchu. Boje sie miec nadzieje ze się udało...

Gość Oazis
Ja mam termin na 20 października.. byłam już u gina potwierdzić ciążę ale jeszcze ostatecznie nie wybrałam lekarza prowadzącego, bo.... będzie to moje trzecie cc, drugie było 21 stycznia 2015 roku, więc trochę krótka przerwa ale tak bardzo chcieliśmy z mężem trzecie dzieciątko a latka lecą.. choć szczerze powiedziawszy nie spodziewaliśmy się z mężem, że uda się za pierwszym razem (na drugiego synka czekaliśmy aż 4 lata), stąd teraz takie zdziwienie, że odrazu jest ciąża.. ale oczywiście radość wielka!!! :-) tylko teraz trzeba znaleźć dobrego lekarza, którego nie przerazi ta krótka przerwa pomiędzy cc..

Witajcie dziewczynki;-) Jak Wasze zdrówko, jak codzienne samopoczucie? U mnie koszmar, czuje się od pierwszych dni po zapłodnieniu bardzo zmęczona, mam od tego momentu wielkie obolałe piersi, jestem już 2gi raz przeziębiona, mam problem z żelazem, a w poniedziałek badania na cukrzyce.

Gość Oazis
Ojjjj, ja również tragicznie... ale u mnie każda ciąża tak wygląda... potworne mdłości, najlepiej jakbym cały czas leżała bo jak się porusze to odrazu wymioty. Przykre to jest, bo człowiek nawet za bardzo nie ma siły cieszyć się z tego błogosławionego stanu :-( w drugiej ciąży pierwszy synek miał 6 lat, a teraz ten młodszy ma rok i miesiąc, wiec tym bardziej mi trudno, bo z tym lezeniem ciężko... czasem po prostu kładę się na podłodze, a on drepcze koło mnie i się bawi... I u mnie to perspektywa całej ciąży taka, no może później jest ciutek lepiej... także współczuję wszystkim z podobnymi dolegliwościami ciazowymi... na szczęście po porodzie jak ręką odjal :-) wiec jeszcze trochę ;-)

Czy miewacie bóle głowy? Ja od kilku dni stałe, trochę mnie to niepokoi, natomiast położna twierdzi, że to normalne w 1 trymestrze.

Gość laura_1988
u mnie na początku też były bóle głowy. Oazis mój syn miał 3 i pół roku jak się córka urodziła, a ona z kolei teraz ma rok i 3 miesiące. Więc obydwie będziemy miały pełne ręce roboty. Zauważyłyście, że są aż 3 takie same tematy? ;) Nie wiadomo w którym pisać. Następna wizyta teraz we wtorek

Gość gość
też może dołącze.. macie już dzieci czy to wasze pierwsze? :)

Laura jeden z tych tematów jest zawalony postami, a przez to zrobił się chaos, dlatego zdecydowałam się napisać tutaj;-)

Gość laura_1988
moje trzecie