Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Włamkotka

...

Polecane posty

Gość gość
Chcalbym Ci pomuc bo mam ten sam problema place 500zlna pelnoletnie dzecko ale Ty zlusz pozew do sadu o obnizenie opisz ze masz niskie wyksztalcenie jestes chory nic wiecej niezrobisz a i plac komornikowi w monetach 5 groszowych to dzala :)

Gość gość
A tak szczerze 300 zl to naprawde bardzo malo ja place 500 zl jak pisalem wczesniej na pelnoletnie dzecko i modle sie o alimenty w wysokosci 300 zl

Gość gość
Prószków to miasto w województwie opolskim w powiecie opolskim w gminie Prószków Pruszków to miasto pod warszawą namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ponieważ sąd nie weźmie pod uwagę faceta byłej, który teraz jest a za chwilę może go nie być, to napisz, że Twoje dziecko, to niejadek, więc wystarczy mu mała porcja, poza tym nie rośnie i nie rusza się, wiec nie potrzebuje tylu ciuchów, bo ich nie zdziera i nie wyrasta, a żadnych zajęć dodatkowych nie potrzebuje, bo wdał się w Ciebie i i tak będzie debilem.

Gość gość
sam sie utrzymaj za 150 czy 300 zł, tyle zostaw sobie z pensji bucu jeden!!!

Gość gość
Faceci to normalnie honoru nie maja na własne dziecko nie chcą łożyć i nie przeszkadza im ze obcy facet będzie ich dziecko utrzymywał, przeciwnie jeszcze korzystają i sami chca obniżki. Ja bym takiego ojca który ma mnie i moje utrzymanie gdzieś zawalając odpodpowiedzialnosc na innych też bym miała gdzieś. To jak wyrzeknięcie sie własnego dziecka.