Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankawpotrzasku

Zepsuty laptop pomocy

Polecane posty

Gość ankawpotrzasku

Dziewczyny! szczególnie te z Krakowa - pilną sprawę mam do was. Poszukuję pilnie jakiegoś serwisu laptopów w Krakowie, sprawdzonego, dobrego, ew. w okolicach Krakowa ale nie daleko bo auta nie posiadam. Padł mi chyba dysk, nie wiem.. nie jestem w stanie włączyć laptopa i potrzebuję go pilnie naprawić gdyż jest to sprzęt na którym pracuję.

Gość gość
na takiego szybkiego to wyjnij na trochę baterie, zobaczysz co dalej

Gość edżajza
jak faktycznie nie odpala to proponuje udać się na ulicę szlak w krakowie, tam jest serwis redicreo, byłam tam co prawda tylko raz ze swoim komputerem, ale to chyba dobrze świadczy o nich że nie musiałam znowu się tam zjawiać xD

Gość gość
Idź czym prędzej do Redicreo. Myślę, że powinni Ci to zrobić od ręki. Chyba że coś poważne tak jak u mnie z płytą główną, to jeden dzień

Gość gość
Z mojej strony również pozytywnie zarekomenduje www.redicreo.pl. Chłopaki calkiem sprawnie i profesjonalnie radzą sobie ze sprzętem. Warto do nich oddać kompa

Gość gość
Też miałam problem z laptopem ale w PIKOMP poradzili sobie idealnie, teraz mój już trochę wiekowy sprzęt działa idealnie, jak nowy. Warto do nich zadzwonić jak ktoś ma problem bo dojeżdżają do klienta i mają bardzo dużo punktów napraw w Błoniu, okolicach i całym mazowieckim.

Gość Wioleczkaa34
Nie mam pojęcia, czy naprawisz padnięty dysk. Skoro komputer już Ci sie nie włącza, to możesz już nie odzyskać danych z dysku. Ale poproś o pomoc fachowców z Redicreo. Mają serwis komputerowy w Krakowie na ulicy szlak. Na pewno Ci coś pomogą.

Gość gość
nie używacjcie podkładek chłodzących po wciągają tylko kurz