Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinnc

Dobry adwokat w Wiedniu

Polecane posty

Gość marcinnc

Szukam polskiej kancelarii prawnej w Austrii, która zna się takich tematach jak zakładanie i rejestracja fundacji. Zależy mi na kimś do stałej współpracy. Za wszystkie opinie już z góry dziękuję!

Gość zsdff
Profesjonalna kancelaria polskojęzyczna jest w Wiedniu na Kärntner Ring 12. Korzystałem z ich pomocy przy zakładaniu biznesu w Austrii. Dokładnie to jest to firma pana Klimka. Dobry fachowiec, budzący zaufanie już od pierwszego kontaktu. Więcej o adwokacie, jego doświadczeniu i wykształceniu jest na stronie www.tomaszklimek.com.

Gość gość
Przeszedłem ze wspólnikami proces zakładania zoptymalizowanej podatkowo spółki w Austrii przez kancelarię www.tomaszklimek.com Adwokat bardzo nam pomógł, szczególnie w optymalizacji umów o międzynarodowej sprzedaży i przewozach towarów. Mocno nas zabezpieczył i wyeliminował szereg różnic występujących między normami polskimi, a zagranicznymi. Polecam adwokata nie tylko ze względu na jego fachowe podejście. Ma wiele kontaktów, np. do biur rachunkowych (tanich), do notariuszy i innych fachowców, którzy są wręcz niezbędni przy pierwszym etapie rozkręcania biznesu. Powiem jedno. Przeprowadzka z oddziałem z Polski do Austrii była najlepszą decyzją, jaką podjąłem w życiu. Pozdrawiam.

Gość kubaaa

Miałem wypadek na budowie w Austrii i o odszkodowanie walczył Tomasz Klimek z tomaszklimek.com/pl/specjalizacje/prawo-pracy. Zostałem bardzo dobrze poinformowany o konsekwencjach konfliktu. Powiem tak. Trzeba walczyć o swoje, a z takimi specjalistami to możliwe nawet bez znajomości języka i prawa lokalnego.