Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z wstydliwym chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Hej, przychodzę tu z małym problemem, podoba mi się chłopak jest strasznie wstydliwy. Chodzimy do tej samej szkoły, i nie mam pojęcia czy mogę mu się podobać. Kiedy mieliśmy lekcje koło siebie to lampił się na mnie całą przerwę, na innej gdy ją spojrze to odwraca automatycznie wzrok. Kiedy naszą wspólną znajoma spytała się go czy się we mnie buja go się tylko zaczerwinił. Nigdy z nim nie gadalam ale pod glupim pretekstem napisałam i mi odpisał. Pytał się o mnie naszą drugą wspólną koleżankę co u mnie słychać, ona mu odpowiedziała i potem czemu pyta a on że nic i poszedł od niej. Kiedy się mijamy na schodach to tak się od siebie odsuwamy że zmieści się między nami trzecią osoba. Na pytanie od naszej znajomej czy coś do mnie czuje szczelil buraka, schował głowę w nogi i po. chwili po wiedział ze nie, i że jego koledzy śmieją się bo zasłaniam przed nim twarz, co sam też robi ale to szczegół. Nasz kolega. go spytał czy mnie lubi odpowiedział ze tak, ale co mi potym jak chce coś więcej? kiedy mijamy się ramie w ramkę patrzy w pusta przestrzen. Wkurza mnie już cholarnie, nie mam pojęcia co mam zrobić, sama nie jestem super odważna więc zagadac nie zgadam.

Gość gość
ucz się gimbaziaro !

Gość gość
Miałem taką historię, jak chodziłem do szkoły. Również podobna sytuacja, podkochiwałem się w takiej dziewczynie, po prostu mi się mocno podobała, ona się o tym dowiedziała, od tamtej pory na mnie dziwne spoglądała. ale ja byłem w tym okresie niezbyt atrakcyjny, miałem spory trądzik, czerwieniłem się. Raz koleżanka jej spytała mnie przy niej, czy się w niej kocham, ja nic nie odpowiedziałem i poszedłem dalej. Często ta dziewczyna dziwnie na mnie patrzyła, tak jakoś wgapiała się w moją stronę, ale chyba miała prędzej ubaw z koleżanką ze mnie, bo nieraz się dziwnie śmiała. Nigdy nie rozmawialiśmy, a minęło już tyle lat od tamtych czasów.

Gość gość
jak sie ubierasz?