Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiza1230

Doradzcie mi prosze ...

Polecane posty

Gość Luiza1230

Witajcie mam o to taki problem. Poznałam faceta, najpierw widzieliśmy się na uczelni, wymieniliśmy się kilkoma spojrzeniami ale nic. Parę dni później napisał do mnie, wszystko okay, więc się spotkaliśmy. Rozmawialiśmy całą noc, całował mnie po szyi potem zasnęłam w jego ramionach. Rano obudził mnie uściskiem (wiecie jakbyśmy byli już parę lat parą. Liczyłam że może na pożegnanie coś mi powie ale tylko mnie przytulil i wyszedł Następnego dnia pisał do mnie ale po tym jak mu odpisywałam potrafił 8h nie odpisać. I tak czasem mi odpisuje częściej np. co jakieś 15 minut I nie wiem czy mu zależy czy nie , no bo ja niestety się wkrecilam na maxa, a on nie wykazuje żadnej inicjatywy , nie dzieli się uczuciami, wrazeniami... Nie wiem co o nim myśleć Poradźcie mi coś

Gość gość
na pierwszym spotkaniu zasnęłaś w jego ramionach? może jeszcze coś więcej było ;-( nie dziw się, że nie traktuje Cię poważnie...

Gość Luiza1230
Nie podszywaj się pode mnie

Gość Luiza1230
No było, próbowaliśmy seksu ale ja nie podmyłam się wiec walnełam ze mam okres bo by śmierdziało strasznie

Gość Luiza1230
Właśnie nie , byliśmy po prostu tak zmęczeni ze zasnelismy i nie nie puscilam się z nim na pierwszym spotkaniu