Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki e papieros na prezent?

Polecane posty

Gość gość

Hej, potrzebuję polecenia jakiegoś fajnego e-papierosa dla siostry na urodziny? co możecie polecić?

Gość Girona
Aż tak nie lubisz siostry?- żart:))) Akurat od niedawna palę nową e-fajkę Vype. Z wyglądu bardzo elegancka, dobrze leży w dłoni i łatwo wymienia się wkłady. Kup jej i obie będziecie zadowolone.

Gość gość
A czy ona wogole chce e-papierosa?

Gość gość
No właśnie o to chodzi że chce bo się dopytałam, a jaka cena tego Vype o którym wspominasz?

Gość Tadula36
Zestaw startowy Vype ePen kupisz za 99zł, a w zestawie masz jeszcze wkłady. Ogólnie polecam tego e-papierosa. Korzystam od miesiąca i jest naprawdę świetny - poręczny i praktyczny.

Gość gość
Pokecam zestaw Nick Nack wygoogluj sobie bo nie pamietam ceny.

Gość Tadula36
Plinka na stronie vype możesz kupić. Można też w inmedio czy relay, bo tam widziałam.

Gość gość
Polecam efajki z serii VAMO, mają pojemne baterie i działają bezawaryjnie co jest najważniejsze żeby się nie zniechęcić.

Gość gość
Ja mam dosyć starego e-papierosa. Mam firmy trendy juz 3 lata. Kupowałam go za ok. 100zl ale nie wiem ile teraz kosztuje. Dla mnie jest ok ale spotkałam się z opiniami ze to juz przestarzałe i slabe teraz.

Gość gość
Ja miałam na początku trendy i jest masakryczny. Kupiłam ze względu na niska cenę bo w porównaniu z innymi firmami jest naprawde tani. I to zasadniczo jedyna jego zaleta. Wygląd ma nieelegancki, bateria malej pojemności, ciężko się odkręcają gwinty, slaby dym. Właściwie zadowalać się nim mogą tylko początkujący e-palacze którzy nie próbowali nic innego.

Gość gość
Kanger ma teraz solidne zestawy z mocnymi bateriami i atomizerami.

Gość gość
ja palę volisha i jest super, niedawno dostałam w prezencie Milda i niestety mnie nie zadowala, jakoś dziwnie mi się go pali,więc po raz kolejny kupiłam volisha

Zależy mi na ładnym, a przede wszystkim prostym w obsłudze i z dobrą baterią e-papierosie. Czy do Vypa łatwo można dostać wkłady bo to dla starszej osoby i jak często trzeba go ładować?

No pewnie że łatwo, ja swojego mam już jakiś miesiąc i nie narzekam działa elegancko.

Muszę się dołączyć do pozytywnych opinii o Vypie. Miałam różne i w końcu trafiłam na ten produkt i jestem zadowolona.