Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Naat Alka

pomocy!

Polecane posty

Hej, mam malutki problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić, tutaj bym wolała tez opinie kobiet jak i mężczyzn. A więc sprawa wygląda tak, w sierpniu ubiegłego roku wyprowadzilam sie do chlopaka i mieszkalismy z jego rodzicami, byla taka sytuacja ze to on mial sie wprowadzic do mojego miasta, ale wyszla taka sprawa ze poklocilam sie ostro z mama i wyjechalam z nim z dnia na dzien do niego. Wszystko ladnie pieknie ale po Sylwestrze nagle zaczelo sie cos psuc, między mna a jego mama, ona mnie poprostu wyrzucila z domu tydzien temu, bylo tak ze w przeciagu tygodnia zmarla jej tesciowa i chrzesnica ktora tragicznie zginela i ona tak jakby zaczela sie wyżywać na mnie, kazala mi sie wyprowadzac, moj chlopak probowal z nia rozmawiac i potem jego mama wziela mnie na rozmowe i powiedziala ze ją ponioslo i moge zostac, nagle dwa dni pozniej wydarla sie na mnie ze jestem z patologicznej rodziny, wiec nie wytrzymalam i powiedzialam ze nie ma prawa mnie wyzywac, ona znowu mnie wyrzucila, wiec zadzwonilam po moja mame i przyjechala po mnie, sprawa wyglada tez tak ze moj chlopak nie chcial ze mna jechac a dlatego ze jak wprowadzil sie do mnie to nie mogl pracy znalesc i moja mama kazala mu narazie wracac do siebie i dlatego tez sie z nią wtedy poklóciłam, i on sie boi ze jak znowu pojedzie to ze stanie sie to samo i ze nie znajdzie pracy i bedzie musial wracac. Jego mama powiedziala ze w zyciu nie pozwoli zeby on sie byl nadal ze mną, i on sie boi ze jak wybierze mnie to jego mama sie odwróci od niego i nie bedzie mial gdzie wrocic. Jestem z nim zaręczona, nadal z nim jestem. Ale on nie chce bym naciskała na niego w tej sprawie bo on narazie sie boi. Wiec pytanie do dziewczyn, co mam zrobic zeby moze jakos go przekonac ze wszystko sie ulozy i zeby przyjechal. A pytanie do mężczyzn, czy powinnam narazie go o to nie pytac by go nie spłoszyć, jak powinnam sie zachowywac by go nie odrzucać od siebie? Chce bardzo zeby wrocil do mnie i zebysmy zamieszkali razem, on tez tego chce, tylko on sie boi ze znowu nie uda mu sie znalesc pracy , a moi rodzice zaoferowali mu pomoc , wiec drzwi ma otwarte. Co mam poprostu zrobic by to przyspieszyc troche? Z góry dziekuje :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować