Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem tak głupia?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego jestem tak głupia? Miałam chłopaka zerwalismy bo oboje tego chcieliśmy...on mniej. Postanowilismy utrzymywac kontakt. Jednak coś się wydarzyło gwałtownie w moim życiu i postanowiłam ze chce powrotu...jednak gdy się spotkaliśmy kilka dni później on już nie chciał. Od tego momentu (w pazdzierniki) bardzo cierpie ponieważ chce do niego wrócić...on to bardzo dobrze wie ponieważ utrzymujemy kontakt i czasami mam napady podczas których zachowuje się jak typowa wariatka i piszę mu że chce do niego wrócić tylko że on ma się zacząć o mnie starać bo nie chce by było jak przed zerwaniem, że mnie nie docenia mimo ze zrobilabym dla niego wszystko. Niestety wiem jak to brzmi co dobija mnie jeszcze bardziej. Wiem też że powinnam sobie darować ale nie umiem bo nienwyobrazam sobie życia bez niego

Gość gość
Dodam jeszcze ze dochodzi do tego moja bardzo niska samoocena

Gość gość
Właściwie to pisze to bo muszę się wygadać....a o zgrozo jedyną osobą z która mogę gadać o wszystkim jest właśnie ten byly

Gość spróbuj to nie kosztuje wiele
Jeden dobry seks z innym i przechodzi jak łechtaczką odjął.

Gość gość
Jestes glupia bo nie uzywasz rozumu , facet nie staral sie i to wystarczy zeby raz na zawsze zakonczyc zwiazek , nic na nim nie wymusisz :(

Gość gość
normalna rzecz ktora wszystkich dotyczy lub dotyczyla:)

Gość gość
masz niskasamoocene, chwieje Ci sie zdanie na jakis temat od bialego do czarnego? masz boarderline