Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ARTUR RAFAŁ ADRIAN

Polecane posty

Gość gość

które wg was najĺepsze?

Gość gość
Rafał bardzo mi sie podoba, pozostałe ani trochę. Kiedyś na kafe była sonda na najbardziej "pedalskie" imię i wygrał Adrian. :D

Gość gość
Mój 2latek ma na imię Artur. Jak.idziemy na plac zabaw to nie słychać Artura, tylko same Filipy, Oliwiery, Dawidy. Ja w domu czasem mówię do niego zdrobniale Artuś, Artuch, Artek

Gość gość
Tych Rafałów to już pełno

Gość gość
Artur i Rafał są ok, Adrian nie podoba mi się a już na pewno nie skrót Adi. Artur fajne męskie rzadko nadawane (734 razy w zeszłym roku - miejsce 57), Rafał jak teraz patrze jeszcze rzadziej nadawane co mnie zdziwiło, w zeszłym roku 581 razy - miejsce 63. Adrian nadawany najczęściej 1049 razy - miejsce 47.

Gość gość
Artur lub Rafał

Gość gość
wszystkie bardzo ładne

Gość gość
Artur oznacza "niedźwiedź", fajne, mocne, męskie imię

Gość gość
żadne, ewentualnie Rafał. Adrian trąc***atolą (takie mam skojarzenia) a Artur miał na imię mój eks mąż, przez co nie trawię tefo imienia :P

Gość gość
A już najgłupsze co może być i co mnie wnerwia niesamowicie, to jak ludzie mówią nie bierz tego czy tamtego imienia, bo ja znam czy znałem takiego o takim imieniu i on jest/byl taki i owaki, a to pijak a to coś tam innego. Ludzie, czy wy jesteście idiotami, żyjemy w 21 wieku, imię nie może nadać człowiekowi od razu nałogów czy też innych negatywnych cech. Pamiętam, jak ja wybierałam imię i babcia mojego męża mówiła, żeby nie brać imienia Leon, bo ona pamięta, pod lasem mieszkal taki pijak i menda itd. Ja na to tylko śmiechem reaguję, bo już sił brak. Autorko wybierzcie to co wam sie podoba, rodzinka się przyzwyczai, my mamy Arturka. Pozdrowienia

Gość gość
Serio będziesz sie sugerować opiniami obcych osob?bierz to które ci się podoba

Gość gość
A jak masz na nazwisko? Artur jest pięknym imieniem, ale jeśli masz nazwisko z R lub po prostu "twarde" to nie polecam.