Gość gość Napisano Luty 5, 2016 Witam! Mam problem ze soja mamą ale po kolei. Mam 19 lat chodze do szkoly liceum zaoczne , chcialabym pracowac lecz jest taki problem , ze w domu musze grzac w piecu co za tym idzie codziennie rozpalac ogien , praca wymaga odemnie dyspozycyjnosci od 9-20 . Moja mama ma chory kregoslup i kiedy wraca z pracy to chce aby w domu bylo cieplo a zazwyczaj kiedy nie pale to jest 17-18 stopni ona krzyczy ze zimno nawet jak jest 20 stopni to zimno jej zdaniem . Chcialabym sie wyprowadzic to ona mowi ze jak ja moge ja zostawiac ze ona potrzebuje pomocy w dodatku mamy kota , i mowi ze jak ja moge isc do pracy a kot sam bedzie caly dzien . A kiedy sie wkurzy to mowi ze wymyslam ze ona wcale tak nie mowila ze mam isc do pracy itd i ze jestem leniem i ze nawet niechce mi sie pracowac ... Mam dosyc tego w domu musze robic wszystko sprzatanie rozpalanie ognia opieka kotem , wszystko :/ nie wiem co robic dlatego prosze o pomoc was :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach