Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ineedyourrlovee

Moj facet jest chyba gejem

Polecane posty

Gość Ineedyourrlovee
Nie, nie badalam się ale będę musiała to zrobić. To wszystko jest świeża sprawa. Wiem o wszystkim nie całe 2 tygodnie.

Gość gość
Autorko -a między lutym a teraz kopulowałaś z nim ?Naprawdę przebadaj się ...HPV też . Czy on z facetem jest active czy passive -wiesz o tym ? .To nieco pomoże go zrozumieć w sensie jaki on naprawdę jest .

Gość Ineedyourrlovee
Jak narazie rozmawiamy tylko ale nie o życiu naszym wspólnym. Tylko o dziecku. Nie traktuje juz go jak swojego faceta. Powiedziałam o wszystkim jego matce stwierdziłam że powinna o wszystkim wiedzieć. Stwierdziła że on nie może być homoczy tam bi że to jest tylko problem w jego psychice. Sądzę że nie bardzo problem. Zresztą założyłam sobie portal fellow i mam wrażenie że ma tam znów profil...

Gość Ineedyourrlovee
Jest aktywny z tego co mi pisał ten chłopak. Jeden drugiemu

Gość Ineedyourrlovee
Śmieszy mnie to że on dalej wypiera się tego wszystkiego mówi że ten chłopak kłamie żeby się na nim zemścić. Zemścić? Zastanawiam się za co. Prezenty sobie dawali. Jeszcze kłamstwa że sam sobie kupił jakiś olejek do suchych rąk i mydełko. Nie chcę nawet rozmawiać na ten temat a chciałabym dużo wiedzieć dlaczego mi to się trafiło zero złego mu zrobiłam. Mógł się rozstać i wtedy robić co mu się podoba. Dostaje jakieś prezenty od niego których nawet nie chce i nie noszę jakby nagła zaczęło mu zależeć i chcial prezentami wszystko naprawić

Gość gość
Ha .autorko -zaciemniasz znaczy tamten też jest aktywny ? A obserwacja naszego eksperta (nie to nie ironia) jest nader ciekawa .Skoro bi chcą zamienić sie w kobietę za plecami żon no dobra :( ale że ..aż taki procent ?

Gość Ineedyourrlovee
No tamten też był aktywny. Ale tak jak wcześniej pisałam nie doszło między nimi do penetracji. Niby rozmawiali o tym ale nie mieli nawilzacza i nie wyszło

Gość gość
Skoro nic nie było to nie wiadomo . Ale psychologicznie twój jest nieciekawy ...rozwód z orzeczeniem jego winy -szybko @! Alimenty też ...

Gość gość
Jeszcze coś pass są strasznie narażeni na choroby -wiadomo :( Teraz widać wektor chorób wiadomych ...Zaraz ten ancymonek auorki może byc tzw "uni" tacy podobno też są (?)

Gość gość
Serio gros to P (????) burzysz pewne stereotypy ...że niby po równo itp . No ito ze bi są raczej akt na zasadzie "dzis dziewczynka jutro chłopczyk " lae zaraz ...no tak chłopczyk też ale do licha skad oni biorą tylu aktów ??!!! :O

Gość Ineedyourrlovee
Co najśmieszniejsze mój facet mówił mu ze składa papiery o rozwód a tego nie zrobił. Myślał że stworzą związek razem ale typek się wycofał. I moj luby znalazł się z ręką w nocniku haha wie że wszyscy z jego rodziny jak dojdzie do rozwodu i dowiedzą się że jest bi czy nawet homo zerwa kontakt

Gość Ineedyourrlovee
Uni? A co to jest w ogóle? Pierwsze słyszę

Gość Ineedyourrlovee
Aaa o to wam chodzi... ale i tak dalej nie zroz umiem dlaczego nawet oklamywal tego typa przez dłuższy okres.

Gość gość
Autorko ja miałam tak, że zawsze byłam w związkach z facetami, nie podobały mi się dziewczyny i przez myśl mi nie przeszło, że mogłaby mi się spodobać dziewczyna, a tak się stało, akurat w momencie gdy mój związek przechodził kryzys, oddalaliśmy się od siebie zakochałam się w dziewczynie z wzajemnością. Powiem Ci, że to stało się nagle, przyszło niewiadomo skąd, może u Twojego faceta też tak było. Tej osobie też nie jest łatwo, bo zastanawia się , jak to jest możliwe, co się z nią dzieje

Gość Ineedyourrlovee
Rozumiem. Ale to wszystko jest dziwne jeżeli zaczęli pociągac go faceci to wystarczy się rozstać i nikogo nie ranić. A dalej próbować coś tworzyć i każdego oklamywac mówić jednemu o rozwodzie a gdy już chłopak go zostawi jednak tego nie robić bo nie wiem boi się samotności? Za jakis czas wiem że zrobi to znów chociaż przysięga że on nie jest bi ani homo to w jakim celu korzystał z portalu? Robi z siebie pokrzywdzonego że każdy go rani.

Gość gwoli wyjasnienia
Autorko, podziwiam cie, ze masz sile to jeszcze ciagnac. Dlaczego nie odszedl od ciebie, zastanawiasz sie. Odpowiedz jest prosta jak drut. Prestiz w spoleczenstwie i relacja z otoczeniem. Twoj facet jest jesli nie homo, to na pewno bi ale nie ma na tyle d**y w spodniach zeby zyc z otwartymi kartami. Poczucie wartosci wlasnej jest chyba u niego zerowe i zycie w pseudorodzinie jest dla niego konieczne. Nie licz na zadne zmiany ani w jego zachowaniu ani w tym co mowi. Nalog to mozna by leczyc ale homoseksualizmu sie nie da. To jak kolor oczu. Sciemniasz, ze chcesz aby syn mial ojca. On go zawsze bedzie mial. Nawet jesli sie rozstaniecie to mozna tak ustawic relacje syna z ojcem, ze nie bedzie odczuwal zadnych brakow. Zadna twoja walka z nim tu nic nie zmieni. Tu trzeba spojrzec prawdzie w oczy i znalezc najlepsze mozliwe rozwiazanie.

Gość Ineedyourrlovee
Oj teraz to się zmienił na lepsze biedaczek jakby się na prawdę bał. Dla mnie i tak to wszystko jest skończone ale teraz niech on myśli i żyje w przekonaniu że jednak mu wybaczylam :D hehe Jedna wiadomości wam zacytuję. Co najlepsze wkrecal chłopakowi że rodzina zmusiła go do ślubu że on nie chciał itd. 'Na pierwszym spotkaniu określił sie jako bi. Pamietam, że zazdrościłem mu, że moze mieć rodzine, on dziwnie nie potwierdzał mojego entuzjazmu.'

Gość Ineedyourrlovee
'Nie jestem pewien czy to mówił, na prawdę mam słabą pamięć. Chyba nawet nie powiedział wprost, że jest gejem. Ale na pewno ma takie ciągotki. Mówił, ze nie chce żadnych kobiet, ale to może kolejne jego kłamstwo, nie wiem, pogubiłem się.'

Gość gwoli wyjasnienia
Nie, nie zmienil sie. Przestraszyl sie jedynie i na chwile jest skruszony. Przycichnie twoja zlosc to znowu rozlozy skrzydla. Nie wiem, z czego sie tak cieszysz. To chyba juz u ciebie skrajna desperacja. I po co nam piszesz wypowiedzi obcych facetow. To nic nie wnosi w kwestii rozwiazania. To jest sprawa miedzy toba a mezem.

Gość gość
On jest spryciarz i kazdemu mowi to co chce ta osoba uslyszec. Sory, ale robi z ciebie mega idiotke. A najgorsza ta twoja radosc. Czy raczej zemsta. To jedynie adrenalina ktora pomaga na chwilke.

Gość Ineedyourrlovee
Nie znacie go i stwierdzenie że jest spryciarzem to nie mowa o nim. Może i chce ze mnie zrobić idiotke ale nie sądzę żeby mu to się udało.

Gość gość
Juz mu sie udalo. Nie pojmujesz chyba istoty rzeczy.

Gość gość
Nie wiem, jak to jest z odkrywaniem innej orientacji u dorosłych facetów, ale powiem ci, że można się w życiu nieźle zaskoczyć samym sobą. Jestem kobietą i swój biseksualizm odkryłam dość późno, mając swoją rodzinę. Dokonałam coming outu przed mężem, ku mojemu zaskoczeniu zaakceptował to. Nie zdradziłam go.

Gość Ineedyourlove
Mężczyźnie chyba jest łatwiej zaakceptować to że jego partnerka jest bi niż kobiecie że jest facet. Sam fakt myśli że facet mógł spulzyc z innym już obrzydza.

Gość Ineedyourlove
Mężczyźnie chyba jest łatwiej zaakceptować to że jego partnerka jest bi niż kobiecie że jest facet. Sam fakt myśli że facet mógł wspolzyc z innym już obrzydza.

Gość gwoli wyjasnienia
Chyba az tak cie nie obrzydza jesli wciaz z nim jestes.

Gość Ineedyourrlovee
Nawet nie wiesz jak jest ze jestem z nim to nie znaczy że wspolzyjemu itd zdanej bliskości nie ma. Zresztą co ja będę Ci się tłumaczyć.

Gość gość
To jesli ci taki uklad odpowiada to po co ten caly topik? Niech ten zwiazek dalej istnieje na papierze. On zyje po swojemu, ty po swojemu i wszyscy sa zadowoleni. Nic wiecej poza synem was juz nie laczy.

Gość gość
Lepiej nie ..synek przypadkiem odkryje ze ma tatusia "switcha" albo i co gorsza znajdzie kiedyś tatę z jakimś typem w wyrku :( Dla chłopca w pewnym wieku to może być szok i zrypanie psychiki ..oszczędź mu tego lepiej .