Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciekawa sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Mam 50 lat, szczupły, wysportowany raczej inteligentny z pasjami mam kogoś. Ona 35 l żadna piekność ale ten żar w oczach, ma to "coś". Nie można przejść obok niej obojętnie. To jest taki inny rodzaj kobiecego piękna ... Nie narzucający sie, wyłączony spod śliniącego się wzroku facetów. Niestety też ma kogoś. Często spotykamy się w sklepie, markecie. Rozmawiamy ze sobą czuję, że działamy na siebie... Ona przejawia cechy kultury arabskiej musi być blisko mnie jak rozmawiamy, czesto dotyka moich dłoni zatrzymując palce na ułamek sekundy... łapie za ramię. Na mnie strasznie to działa jestem podniecony jak małolat. Emanuje takim prostym ciepłem, że chce się wziąć ją w ramiona:) Dzisiaj kawałek odprowadziłem ją do samochodu na pożegnanie podałem je dłoń ona przyciągnęła mnie do siebie i przytululiła się na moment, pocałowała w policzek .......... Taki drobny niby gest a zapłonąłem ... Widziałem, że była odrobinę speszona po tym co zrobiła ale patrzyła mi w oczy ...... Nie mogę przestać o tym mysleć :(

Gość gość
Rzeczywiście ciekawa :)