Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzik78

Plan na 2016 rok schudnąć 30kg

Polecane posty

Witcie na forum Mam na imię Ada, moim postanowieniem na 2016 rok jest schudnąć 30 kg. Jestem po 3 ciążach i nie planuję już więcej dzieci :) By bardziej się motywować i pokazywać swoje efekty prowadzę bloga na https://www.youtube.com/watch?v=l7b6TQpyg-w&;list=PLyUGrZE86NFXU9Mjhv2VhOgYku44lITm7 Nie jest aktorką lub zawodową blogerką więc moje filmy są dość amatorskie ale nie o to chodzi. Postanowiłam nagrywać moje odchudzanie by nie przerwać w chwili słabości tak jak to było dotąd! Jeśli tym sposobem zmotywuję więcej osób - to super. Wiecie mam już dość chodzenia w wielkich ciuchach bo normalne w sklepie nie leżą:) do tego jest mi zwyczajnie ciężko....powiedziałam sobie dość trzymajcie kciuki. Kamera jest bezlitosna jak się obejrzałam w pierwszym filmie to była masakra... Ale schudłam już 10 kg. pomiar z wagi też nagrywam więc nie ma ściemy ale to tylko powoduje, że chudnę dalej i trzymam się planu:)

Gość gość
Trzymam za Ciebie kciuki. Zyczę samych sukcesów i wytrwałości :)

Gość gość
Jak się można tak zapuscic? Ja jestem po dwóch ciazach i wazę 52kg...

Gość gość
gość dziś Jak się można tak zapuscic? Ja jestem po dwóch ciazach i wazę 52kg... xx o rety rety! Za grosz wTobie empatii

Różnie w życiu bywa, tak się stało.... Ale myślę, że ważne jest, że zaczęłam coś z tym robić!

Gość SlodkaZurawina
Ada nie przejmuj się rób swoje :)

Gość gość
Jak się można tak zapuscic? Ja jestem po dwóch ciazach i wazę 52kg...

Gość gość
gość dziś Jak się można tak zapuscic? Ja jestem po dwóch ciazach i wazę 52kg... xx zacięłaś się?

Gość gość
Ta dieta jest FATALNIE ZBILANSOWANA, żadne witaminki tego nie zrekompensują + dziękuję za kryptoreklamę testów, ale się nie skuszę :) nie znoszę kryptoreklam....

Gość agula13
Witam. Ada- gratuluję spadków, trzymam za Ciebie kciuki.

Gość Nilfheim
Wspaniały pomysł Ada! Uważam, że na 100% dasz rade, trzymam kciuki!

Hej. Ja tez walczyłam z kilogramami, ale spróbowałam suplementu leku Adi pex i pomogło 16 kilo w 3 miesiące, kilogramy nie wróciły. Jestem zadowolona nie musze się martwić że wyglądam jak wieloryb. Piszcie udziele informacji dag.2508@o2.pl pomogę

Gość Aśka34r
Mój plan na 2016 rok,to było 15 kg mniej. 50% tego wyniku od stycznia, gdy zaczęłam stosować obok diety Foreverslim już osiągnęłam

Gość agnieszka2002
Mój plan był taki schudnąć do wakacji od stycznia 40kg udało się nie wiem czy bym to osiągnęła gdyby nie Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl schudłam 40kg w 5 miesięcy i teraz wyjeżdżam z narzeczonym na urlop za granicę i będę mogła pokazać się bikini;)

Gość Martusiaaak
A ja ze swojej stron mogę zaproponować wszystkim odchudzającym Acai Berry Extreme. Jak dla mnie jest to absolutnie jeden z najlepszych preparatów wspomagających odchudzanie. Produkt zawiera w jednej kapsułce aż 5000 mg jagody acai. Dzięki temu skutecznie wspomaga zrzucanie niepotrzebnych kilogramów. Preparat jest przeznaczony dla osób, które chcą wspomóc proces odchudzania oraz znaleźć w sobie dodatkowe pokłady energii, która jest niezbędna w trakcie trwania kuracji odchudzającej. NIE JEST TO SPALACZ TŁUSZCZU !!! Poczytajcie o tym produkcie i o jagodach Acai. Mi pomógł z racji tego że miałam tendencję do ciągłego podjadania. Ogranicza łaknienie. Efekt na duży plus :) Polecam. http://nplink.net/P8E8H2H1

Gość gość
schudłam 40kg w 5 miesięcy i teraz wyjeżdżam z narzeczonym na urlop za granicę i będę mogła pokazać się bikini x Taaa, chyba jak sobie wytniesz 5 kg obwisłej skóry słonia, która ci została po tak gwałtownym odchudzeniu :P

Gość gość
..w bikini ortopedycznym :P spamerko