Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znamy się już pól roku i mój facet dał mi taki prezent...co wy na to??

Polecane posty

Gość gość

dostalam od niego złoty łancuszek z serduszkiem (z cyrkoniami).wszystko warte okolo 400 zł. czy ucieszyloby was cos takiego od faceta?? pytam bo przyjaciólka wyśmiała taki prezent i stwierdzila ,ze to obciach i zebym nawet tego nie nosila bo teraz nie daje sie juz zlotych łancuszków z serduszkami.ponoc to tandeta.a ja jestem za stara na to(mam 29 lat) mi sie podoba.a wy co myslicie o tym?

Gość gość
slaby prezent. kamienie sztuczne zawsze przynosza pecha.

Gość gość
Liczy się gest :).

Gość gość
Ja dostalam za 69zl pierścienek i kochalam tego fafrta.cjokerne marrialistki

Gość gość
autorka to typowa polska baba materialistka,jakie to żałosne:)

Gość gość
jesteś stara a we łbie sieczka. Powinnaś się cieszyc, że w ogle cos ci kupił. A prezentow przyjacioleczkom nie pokazuj bo niby po co? idiotka pewnie zazdrosci

Gość gość
Kpina. To biedny ten twój facet ,skoro znacie się juz pól roku a on ci kupuje jakiś badziew z APARTU za 400 zł. Móglby się bardziej postarać.

Gość gość
Twoja przyjaciółka zazdrosna. A prezent bardzo konkretny

Gość gość
Ja wcale nie lubię biżuterii, ale tobie się podoba, a to oznacza, że PREZENT JEST DOBRY i nie ważne ile masz lat.

Gość gość
dajcie spokój:)wg was on jej dal prezent konkretny? zadowoliłby was zloty łancuszek z serduszkiem jak dla małolaty? w takim wieku facet musi się bardziej starać.

Gość gość
Ja od mojego faceta żadnej bizuterii nie dostałam, wg Was pewnie musze byc strasznie nieszczesliwa :D w ogole, od nikogo jyz nie dostaje a ostatni bizuteryjny prezent chyba na urodziny (cos tam na szyje) lezy w pudelku od kilku lat odkad go dostalam Autorko, to Tobie ma sie podobac ;) nie nam, nie Twojej pustej przyjaciolce (ktora ewidentnie patrzy na to co modne i czym sie mozna pochwalic). W koncu nie my sobie z nim zycie ukladamy Wg mnie facet chcial sie postarać i to dobrze o nim swiadczy. I to bym powiedziała mojej przyjaciolce gdyby mi opowiedziała, a nie podcinala jej skrzydla

Gość gość
Ja mam 35 lat i nadal noszę łańcuszek z serduszkiem, który dostałam od męża jak miałam 17 lat. Jest piękny i ma dla mnie duże znaczenie. Jakbym teraz dostała taki prezent to też bym się ucieszyła, nie jestem jakaś nienormalna, żeby oczekiwać korony czy jakiejś innej śmiesznej ozdoby, bo "bo mam 35 lat" ;)

Gość gość
tylko ostatni post jest sensowny...

Gość gość
ale laskom z kafe chodzi o to ze za tani to prezent

Gość gość
Jak Ci sie podoba to noś , a nie sluchaj innych ! Prezent sam w sobie piekny, nie wazne ile by kosztowal. Liczy sie gest, to ze o Tobie pomyslal, wybral go dla Ciebie, postaral sie. Zycze Wam wszystkiego dobrego !

Gość gość
ja dostałam od meza piekne ażurowe serduszko białe złoto + żółte przepiękne na urodzin wartosc ok 1000 zł , wczoraj dokupił mi bransoletkę z serduszkiem złote wartosc ok 500zł, bo ostatnio takie mi sie spodobało i nie mógł sie do czekac do walentynek i prezent jest przedwczesny , razem jestesmy 21 lat ja mam 38 lat i bardzo mnie ciesza takie prezenty nie wazne czy nazbiera mi stokrotek czy kupi kosz róz wazne że po tylu latach to robi :) nadal co roku z rana mnie zaskakuje bzem i piwoniami jak jest sezon :0 wracajac po nocnej zmianie rano przywozi i to jest cudowne a nie cena !!!!!!

Gość gość
Ja nie założyłabym złotego łańcuszka z serduszkiem, choćby wysadzane było brylantami i kosztowało majątek. Jak dla mnie kicz. No, ale co się komu podoba. Autorko, jeśli facet trafił w twój gust, to super. Jeśli nie, to słabo cię zna. I po co piszesz o cenie prezentu? To takie ważne? Ja mam biżuterię i za kilkadziesiąt złotych, i za kilkaset euro i wszystko mi się podoba.

ja mysle ze chcial dobrze a wyszlo jak wyszlo... chcial ci sprawic fajny prezent, wcale nie taki tani ... ale facet to facet - oni nie rozumieja ze serduszko z krysztalkami jest troche infantylne.. mysle, ze super bo sie postaral i powinnac przynajmniej przy nim to serduszko nosic

Gość gość
Mój mąż na 30-te urodziny kupił mi łańcuszek złoty i duże pełne serce ze złota. Bardzo mi się podoba. Ja lubię złoto, biżuterię, więc wiedział że trafi. Uważam, że Twój facet dał Ci to jako wyraz uczuć, nie daje się byle komu serca. Na Twoim miejscu cieszyłabym się bardzo nawet jeżeli nie podobałbym się do końca ten prezent. Liczy się gest, uczucie...

Gość gość
heh

Gość gość
albo prowo albo zwykła szmata materialistka i do tego nie ma rozumu jeśli ważniejsze jest to co mówią koleżaneczki

Gość gość
gość dziś albo prowo albo zwykła szmata materialistka i do tego nie ma rozumu jeśli ważniejsze jest to co mówią koleżaneczki xxx a ja mysle ze dziewczyna została zbita z tropu po reakcji koleżanki, sama się cieszyla z prezentu a kolezanka jej wmowila ( może z zawiści) ze to tani prezent, ze gdyby mu zalezalo to to albo tamto. I dziewczyna zaczela się zastanawiać nad swoja reakcja i intencjami faceta( cos w ten desen). Do autorki- faceci sa prosci jak budowa cepa- serduszko dla nich zawsze będzie oznaczalo uczucia ( jak w przedszkolu) a przecież dziewczyny lubia serduszka i bizuterie;)

Gość gość
Tak . Facet woli wydac nawet tysiaka za jakas blyskotke ze zlota , bo to co ma za to pod kolderka wychodzi i tak taniej niz u jakiejs na telefon:-)

Gość gość
no to kobieta też woli zrobić to z mezem pod kaderka niż opłacać lowelasa ha ha bo taniej

Jest tyle ciekawych rzeczy, nad którymi można się zastanawiać! Ale weszłaś w system i tracisz myśli na łańcuszek, który jest zwykłym przedmiotem i nikomu nic do tego, skąd się wziął, jak się prezentuje i czy jest obciachowy czy nie. Ludzie się różnią i trzeba cały czas o tym pamiętać.

Gość gość
HEH

Gość onkałąka
To teraz mu daj coś równie odjazdowego . O ! http://motoprezent.pl/ po jezdzie taką fura bedzie Cię po stopach całował. Kazdy facet leci na sportowe 4 koła.

Gość gość
Prezenty od faceta się przyjmuje i nie dyskutuje. Jak nie w twoim guscie to ponosisz i schowasz do pudełka. Ja dostałam od swojego w prezencie koło do samochodu jako początek całości. Trochę ciężki dowc****ale zacisnełam zęby przynajmniej do czasu kiedy się okazało za jak się chcę przejechać już całym autem to musze dać na paliwo. Także nie narzekaj bo nie masz na co.

Myślę, że gdyby mi się podobał to nie słuchałabym przyjaciółki :) a afcet na pewno chciał dobrze...mój też mi kupił kilka kompletów z Apartu czy innego Kruka zanim do niego dotarło, że wcale takich ozdób nie noszę...:D

Gość gość
łancuszek z serduszkiem (z cyrkoniami) - i serduszka i cyrokonie sa niemodne, ale 1 g zlota najnizszej proby mozesz opchnac za ok. 75 zł :)