Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn alkoholik i wygodna córka

Polecane posty

Gość gość

Mój syn to inteligentny i wykształcony człowiek, niestety od dłuższego czasu nadużywa alkoholu, myślę, że dlatego, że nie radzi sobie z tym, że musiałam wyjechać na dłuższy czas z domu. Mam żal do córki, że się nim nie zajęła, jakby miał ugotowane to by mniej pił, a tak jemu się nie chce, spije się piwa i tak mu zleci dzień. Uważam, że chłop jak przychodzi z pracy to powinien mieć ugotowane, wyprane i brać się za chłopską robotę a nie za babską. Córka wykręca się bo dzieci, bo zięć się buntuje itp. że sobie nie da rady, ja byłam przez wiele lat z 3 dzieci sama i dobrze je wychowałam więc nie rozumiem tej postawy, teraz muszę się zając mężem i ona mogła by trochę zainteresować się bratem. Ciężko mu znaleźć dziewczynę, teraz pannom tylko tipsy w głowie i imprezy a nie obowiązki, chciałabym żeby miał fajną żonę a tu na razie same świdrygały ani do roboty ani do czego innego.Jak byłam przy dzieciach było posprzatane, ugotowane,upieczone , od syna nie ma co wymagac bo to chłopak ale córka to przesadza.

Gość gość
współczuje