Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik29

Kastracja, co myślicie?

Polecane posty

Gość prawik29

Jestem facetem i chcę kobiety z najwyższej półki taką minimum 9/10 nie interesują mnie przeciętniary, nie wspominając o tych po 30tce. Nie akceptuję kompromisów. Wiem, że nie mam na to żadnych szans i szukam wyjścia z sytuacji. Myślicie, że kastracja będzie dobrym rozwiązaniem? Serio nad tym się zastanawiam, ale nie wiem jak się za to zabrać. Proszę o poważne wypowiedzi.

Gość gość
mozg by sie przydalo wyciac przy okazji.9/10 to w Polsce nie ma, co ty robisz na kafe z twoimi wymaganiami?9/10 to chyba 0,001% spolecznstwa

Gość gość
9/10 maja celebryci, ew. wyjatkowo przystojni faceci

Gość gość
Mysle ze powinieneś. Nie będziesz mieć kłopotów ani namiotów po wyjściu z łazienki.

Gość gość
9/10 to może mieć facet który podobnie wygląda i dobrze zarabia.

Gość prawik29
No ja wiem o tym doskonale dlatego chcę to zrobić. Po co całe życie trwać w nieustannej frustraci i poczuciu niespełnienia? Problem w tym, że nie zrobią mi tego na legalu w szpitalu, bo to jest nielegalne i w ogóle niepoprawne. Myślałem, żeby podjechać pod szpital i tam oderznąć sobie jajka, a potem będą musieli się mną zając, bo wiadomo będzie krwotok i ogólnie zagrożenie życia.

Gość gość
No, dobrze kombinujesz z tym ciachaniem pod szpitalem. Mój kot jest wykastrowany i ma spokojne życie. Kotki go nie interesują, nie tłucze się z innymi kocurami, nie włóczy się, a jego mocz jest prawie bezwonny.

Gość prawik29
Też tak myślę, po co uganiać się za czymś co i tak nie jest dla ciebie? albo z braku laku zaakceptować jakiś odpad, bo i tak nic lepszego się nie trafi?

Gość prawik29
Pewnie po wszystkim będą mnie ciągać po psychiatrykach i w ogóle, ale moim zdaniem warto się poświęcić i raz na zawsze uwolnić się od bezsensownego popędu do wszystkich głupich pip. To musi być niewyobrażalna wolność :)

Gość prawictwo pospolite 152
czlowiek nie jest zwierzęciem .. Bez seksu wytrzyma kastracja jest dobra tylko dla debili , muzułmanów ja mógłbym bez problemu wyttrzymać bez baby do konca życia,

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś ja mógłbym bez problemu wyttrzymać bez baby do konca życia, tak jakbyś miał inne wyjście... przeciez ciebie bezmózgi brzydalu i tak żadna nigdy nie zechce

Gość prawik29
Jedyne czego się boję to że po kastracji stanę się słabszy fizycznie, mniej mięśni większe otłuszczenie... Zdrowie, albo wolność. Trudny wybór.

Gość gość
:D

Gość prawictwo pospolite 152
brzydalu hehe .. DEbilu , na d****ach nigdy nie byłem ..