Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalewa mnie !!!

Polecane posty

Gość gość

okres z rana dostałam a w domu ani jednej podpaski czy tamponu. tragedia! nie mam nawet jak z dzieckiem do sklepu wyskoczyć i czekam na męża aż wróci z pracy. na razie ratuje się prowizorycznymi wkładkami z papieru toaletowego ale ciągle muszę latać wymieniać. macie jakies skuteczniejsze pomysły?

Gość gość
Może wata albo jakiś mały ręczniczek?

Gość gość
Jak dziecko mąkę to wytnij sobie podpaski z pieluchy ;)

Gość gość
Dla mnie jestes glupia. Ile masz lat? 10 i drugi okres w zyciu? Chyba wiesz ze co miesiac to samo? Czy liczylas ze sie nie pojawi? Masakra. Ja kupuje zawsze na zapas. Tzn. Po okresie kupuje sobie paczke i lezy w razie W. Niektore kobiety sa bezmyslne.

Gość gość
próbowałam z bawełnianych szmatkami i wcale nie było lepiej niż z papierem - a papier chociaż w sedesie spuszcze a te szmatki raczej nie. z pampersem dobre - wypróbuję :-) tak sobie myślę że powinni dac Nobla osobie którą wymyśliła podpaski i tampony - nie doceniałam tego wynalazku póki nie brakło. nasze babcie i prababcia nie miały lekko.

Gość gość
do pani z 16:43 a jak ci masła, śmietany czy cukru braknie w domu to też jesteś bezmyślna czy to określenie tyczy się tylko obcych na forum?

Gość gość
Nie przykladaj spozywki do okresu. Smietany mozesz nie uzywac 2 miesiace i nic sie nie stanie. A okres przychodzi vo miesiac. Nawet starajac sie o dziecko kupowalam podpaski liczac sie z tym ze nie wyszlo.nie udaje zaskoczonej " ojejku! Co to? Moze okres? I co teraz?" Tylko kupuje i mam.

Gość gość
A dlaczego nie możesz do sklepu wyjść?

Gość gość
nie mam jak wyjść bo mieszkamy dosyć daleko od sklepu, w naszej wiosce nie ma, trzeba podjechać autem. męża auto od dwóch dni jest na serwisie więc jeździ moim, no i tak jakoś wyszło. Ale już ok, przeżyłam, mąż wrócił i zapas mam chyba na 3 miesiące :-)

Gość gość
no właśnie droga pani do mnie nie przychodzi co miesiąc, bywa ze nawet 3 miesiące nie przychodzi, tak już mam i tyle. i jak jestem w sklepie to częściej myślę żeby mieć wspomnianą tu choćby śmietanę niż tampony bo tak rzadko ich używam. Ale spoko, jeżeli lepiej się poczułaś bo mi pojechałas to cieszę się - możesz więcej, mnie to nie rusza a tobie chociaż humor poprawi.

Gość gość
Pojechalam? Z czym Ci pojechalam? Podpaski nie wyparuja nawet jak sie ma okres co 3 miesiace. No ale widze masz myslenie odwrotne do mojego- lepiej nie miec niz miec. W koncu 5-6 zk to majatek :)

Gość gość
Tez uważam, ze jesteś glupia! Ja tez mieszkam na wiosce i zawsze mam zapas .

Gość gość
A mnie zalewa krew jak czytam tak durne tematy. Kretynka aż temat zakłada na forum, najlepiej to se kołdrę wsadź i nie wyjmuj do następnego razu.

Gość gość
Rrrany, jakie tu zjeby siedzą. Mniejsza o tych idiotów, w praktyce im większe łajzy życiowe, tym chętniej gromią na forum bo temat nie taki, bo ktoś o czymś zapomniał. Obstawiam że tacy nieudacznicy skrytykowali autorkę. Odnośnie do meritum, to na nic lepszego niż papier toaletowy nie trafiłam. Trzymaj się jakoś, autorko tematu.