Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłybyście kosmetyki w chinskim sklepie?

Polecane posty

Gość gość

J.w.

Gość gość
Nie. Nawet lakieru do paznokci nie kupuje, tylko jakies ozdoby ktorych bezposrednio na paznokiec sie nie naklada a na lakier

Gość gość
Ja mam bluszczyk za 5zl z h&m to chyba jest chińskie,bo jakie za taka cenę :O

Gość gośćania
Ja czasem kupuje ale z braku pieniędzy. Z tym ze bardzo rzadko sie maluje wiec bez sensu żebym odkładała na drogie. Po co płacić za cień 30zl jak można kupic za 5.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Kiedys kupiłam cienie bo bylo dużo kolorów i byly naprawde fajne. Jak ja później żałowałam. Zapłaciłam chyba 4 zł i tak mnie uczuliły ze nie widziałam na oczy. Łzawiły i byly opuchnięte. Natychmiast zmylam to dziadostwo i wyrzuciłam resztę. Nigdy więcej. Od tej pory kupuje moje sprawdzone. Naprawde radze uważać na takie kosmetyki. Nie jestem alergikiem i nigdy mnie żaden kosmetyk nie uczulił (oprócz tych nieszczęsnych cieni)

Gość gość
Nigdy w zyciu bym nie kupiła. Chińskie kosmetyki to porażka. Jakość na poziomie zerowym i fatalny skład. Szkoda za 5 zł ryzykować własną twarzą.

Gość
nigdy. bałabym sie tego użyć.:O

Gość gość
Co to znaczy chinski sklep?.Zalezy jaki. W sklepie w Chinach kupowalam swietne kremy. Zreszta w Chinach wszystkie sklepy sa chińskie, maja tam Rossmana itp..

Gość gość
ja raz kupilam cienie, mialy ciekawe kolory i mam je jeszcze do tej pory... sa idealne do zrobienia "pawiego oka", nigdzie nie widzialam tak ladnie dobranej do tego makijazu palety wiec sie skusilam i nie zaluje absolutnie. kupilam kiedys tez zmywacz, taki w pudeleczku z gabka, gdzie wsadza sie palec i obraca... matko co za porazka, po 3 sekundach czulam jakbym si poparzyla w palucha:/

Gość gość
Chińskie sklepy tzn. Z artykułami chińskimi albo wszystko po 2,50 itp.

Gość gość
A wiecie ze wiele kosmetyków jest produkowana w chinach? Astor, maybelline, rimmel ma niektóre rzeczy produkowane w chinach. Rimmel eyeliner, Astor tusz a maybelline tusze i cienie

Gość gość
Wiadomo,ze sprowadzaja za grosze samo badziewie - co nie znaczy, ze chinskie, jako takie, jest zle.

Sądzę że jak zawsze jestem na nie! Ja wkrótce jadę nad morze więc stwierdziłam że zrobię sobie z muszli kruszonej... mmm wyszły piękne, u niej kupicie najtaniej: allegro.pl/muszla-permutowa-kruszona-ozdoby-do-paznokci-2 szt-i6164117037.html A tak polecam jeszcze standard cyrkonie Swarovski, najtańsze w necie: allegro.pl/cyrkonie-swarovski-crystal-white-opal-50-sztuk -i6164486247.html Będziecie zachwycone.. Mi wyszły pięknie!