Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta po 30 stce drastycznie traci powodzenie...

Polecane posty

Gość gość

to magiczny wiek, dla wiekszosci facet kobieta po 30stce to juz ''stara rura'' faceci chcą nastolatek, studentek... im starsza tym gorzej towarzysko, erotycznie, zawodowo

Gość gość
Doprawdy? Nie zauważyłam:P Dopiero po 30 stce mam powodzenie;) Jestem spełniona, ustabilizowana, zadbana, pewniejsza siebie i mogę wybierać i przebierać;)

Gość gość
ja lubię takie wyluzowane 30tki. żołędzi se nie zatrę

Gość gość
A ty nie masz ani takiej przed ani po :P Dlatego wyładowujesz swoje frustracje na babski forum :P

Gość gość
nie wiem dlaczego tak się uwzięli na te kobiety, nie wiem czy wiesz ale KAŻDA kobieta ędzie miała 30 lat, i ta co teraz ma 20 też, czyli co proponujesz? by miec dziewczynę tylko na kilka lat a potem szukac nowej? głupiutki/głupiutka jesteś temat jest po to by wkurzyć kobiety a sam się ślinisz na ulicy za 30stkami i nawet nie rozpoznasz, ze mają 30 lat :D zrób sobie przedziałek na głowie albo wynieś śmieci, to będzie lepsze niż wałkowanie tego starego tematu po raz 5638689

Gość gość
Ja po 30 zrozumiałam co chce,a powodzenie jak holera.Teraz 40 i bilans:zmieniłam meza( super), zdobyłam nowy dyplom i fajną prace,urodziłam planowane dziecko.I w koncu mnij wiecej wiem czego chce.Pozdrawiam

Gość gość
Ja po 30 zrozumiałam co chce,a powodzenie jak holera.Teraz 40 i bilans:zmieniłam meza( super), zdobyłam nowy dyplom i fajną prace,urodziłam planowane dziecko.I w koncu mnij wiecej wiem czego chce.Pozdrawiam

Gość gość
zdobyłam dyplom z francuza

Gość gość
piwosz, nie rozumiem dlaczego kaprysisz, jak ciebie nawet 80 tka nie chce :D

Gość nie-żabojad

e tam. taka jedna Charlotte jak nie chciała mnie mając 29 - tak i nie chce mając 30. 😥 a nikt nie będzie jej tak kochać i uwielbiać jak ja .... 20latki może i mają gładszą skórę i jędrniejsze syski - ale Ch. i tak zawsze będzie dla mnie najpiękniejsza 😍