Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syla839

Co spakować do torby do porodu?

Polecane posty

Gość gość
Jesli rodzisz naturalnie to na pewno przydatna bedzie pizama ktora mozna pozniej wyrzucic - ja mialam po babci, długie podpaski poporodowe, majtki poporodowe, ubranka dla maluszka

Gość gość
Rożek lub malutki kocyk,pampersy najmniejszy rozm.pieluszki do wycierania dzieciaczka po kąpieli bo w szpitalu wycierają dzieciaczka pieluszką są w sprzedaży takie kolorowe bawełniane,koszulki,pajacyki,kaftaniki,czapeczka,kosmetyki:linomag,parafina zamiast oliwki ,duże platki z waty do wycierania pupy ew.chusteczki naw.ale nie polecam.

Gość gość
Musisz spakować koniecznie poświęconą sól, łopatę, przynajmniej półtora litra benzyny i rozpałka do grilla :)

Osoba pisząca taki komentarz ma zielono w głowie , nie wie co to życie i co może się przydarzyć. Nie chcesz nie komentuj i nie pisz takich durnot !!! jedno dziecko zmarło mi po porodzie, nie miałam wtedy nic dla maluszka bo nawet nie zdążyłam wziąć torby a nawet jakbym miała to nic by mi się nie przydało. prosiłam o rady które mi pomogą a nie o wypowiedzi niemyślących ludzi

Gość Strigoica co rodziła 2 razy
kondomy, na wypadek gdyby tuż po porodzie mąż/konkubent poczuł chcicę. Wbrew mitom, w czasie połogu też można zajść w kolejną ciąże. TO może zagrażać życiu i zdrowiu kobiety.

Gość gość
Naprawde niektórzy udzielajacy sie mogliby czasem pomyslec co pisza.. syla839 bedzie dobrze, trzymam kciuki.. wez faktycznie to co wyżej osoby pisaly, a reszte zawsze mozna dowiesc bo i tak wyjdzie w praniu co potrzeba. Klapki pod prysznic jeszcze dopisz :)