Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo nie lubie Małgorzaty Rozenek, kto z was też jej nie cierpi ?

Polecane posty

Gość gość

skad sie ona w ogole w telewizji wziela ?! dlaczego ciagle media ją promują, przeciez jej program to byla porazka, g****o dla wieśniar, brudasów i kretynów ktorzy wierzą w wyreżyserowane dziadostwo tvn-owskie ?! prowadzila ten jeden glupi programik i non stop bryluje na salonach, w kolorowych pisemkach...kto za tym stoi ? jej gach ? 90% ''znanych'' ludzi w Polsce nic soba nie reprezentuje, na czele z Lewandowską i Siwiec a konczac na Herbuś i jakiejś Saszy Grey

Gość gość
nikt jej nie lubi

Gość gość
ale masz "problem". ktoś ją ewidentnie lubi skoro nadal jest. ty nie musisz oglądać. olej a będziesz zdrowsza.

Gość gość
autorka tematu bądź autor ... nie może olać tak po prostu... niew scierpi faktu , ze wymienione osoby to piękne zdolne celebrytki zyjace na wysokim poziomie a ze autorka jest genetycznym pokurczem tyrajacym w sklepie za 1400 a posuwa ja miejscowy ochroniarz jak akurat ma dyzur

Gość gość
bardzo nie lubie rozenek z wygladu, z moralnosci, z bezpodstawnej pychy, za to ze dodziera majdana PO DODZIE za to ze pcha sie do tv nic nie majac do zaoferowania....wiem pojde do piela jak nic ...

Gość gość
bardzo nie lubie rozenek z wygladu, z moralnosci, z bezpodstawnej pychy, za to ze dodziera majdana PO DODZIE za to ze pcha sie do tv nic nie majac do zaoferowania....wiem pojde do piekla jak nic ...

Gość gość
jak dodziera Majdana? Przeciez go nie odbiła :) Majdan był dobre 10 lat po rozwodzie.Ja ja lubię śmieszna jest,choć trochę odrealniona ale komu by miliony na koncie nie uderzyły do głowy :)

Gość gość
Troche mnie irytuje, jednak z drugiej strony jest jedną z osob, ktora podziwiam. Bo wiekszosc celebrytek jednak nie ma wyzszego wyksztalcenia, a Rozenek skonczyla prawo, ma juz drugiego slawnego meza, calkiem przystojnego, dorobila sie majatku i jak na swoj wiek wyglada calkiem niezle. Czyli podsumowujac osiagnela o wiele wiecej niz przecietna kobieta w tym kraju jakby na to nie popatrzec

Gość gość
A dlaczego osiagnela? Widocznie byla sprtniejsza, widocznie sie sposoro uczyla skoro jest prawniczka, potrafila uwiesc tych slawnch mezow, miala na tyle sily przebicia, ze jakos stala sie znana- a wiele zon slawnych mezow jest w ich cieniu cale zycie. Wiec to glownie jej zasluga

Gość gość
A ja ją lubię akurat. Jest miła, kulturalna, sympatyczna, inteligentna i ładnie wygląda. Męża też ma fajnego. W ogóle fajna para z nich ;)

Gość gość
Czasem mnie drazni bo jest kaprysna, ale z drugiej strony mimo wszstko ma wieksza klase niz taka Siwiec np. Jednak cos soba reprezentuje, chocby przez wksztalcenie no i jednak ma jakies poczucie humoru, a nie jest caly czas nadeta jak niektore celebrytki, ktore tylko pozuja na sciankach

Gość gość
W sumie to wiele bardziej irytujace sa te celebrytki, ktore uwazaja sie za niewiadomo co, a nie potrafia poprawnie sklecic zdania. Przynajmniej Rozenek jest jakas, ma swoj charakterystyczny styl bycia, swoje poczucie humoru, a nie jest kolejna Siwiec, ktora tylko dobrze wyglada i nic wiecej

Gość Gość

Wszyscy tzw.celebryci w Polsce nic soba nie reprezentują to zwykle dziadostwo ktore za dupe lub ukladziki jest pokazywane w tv. Zal to oglądać i kto za to płaci?