Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uczucie guli w gardle pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Mam wrażenie że coś tam jest tzn flegma czy coś nie mogę tego ani przełknąć ani odksztusić nic. Wymiotuję i nadal to jest. Jak się tego pozbyć ? Nie daję już rady, spać nie mogę bo mam wrażenie że się duszę. Miała któraś z was takie coś. Jestem w 12 tyg ciąży

Gość gość
Czy miałaś badane TSH? Jeśli nie to zrób to szybko. Ja mam niedoczynność tarczycy i tak mam.

Gość gość
Ja tak mam. Wrażenie Jak by resztka pokarmowa albo cos. Jak mi sie odbije mocNiej to nam wrażenie ze zwrócę. Jestem w 20 tygodniu ciazy3i w tym miejscu piecze mnie zgaga

Gość gość
tez tak mam i mam niedoczynność :(

Gość gość
Jak zrobić badania w tym kierunku

Gość gość
U mnie tarczyca ok, a tak mam. Jestem w 32tc i mam tak od paru miesięcy, chociaż coraz mniej. Byłam u laryngologa, ale nic mi nie powiedział, mam wrócić jak urodzę i jakby nic się nie zmieniło...

Gość gość
Tu gość z 21.53. Naczytalan się teraz o tej perdolonej tarczycy i juz nam objawy.... w pon zapytań lekarZa inyernisty czy dostane skierowanie na takie badanie. U mnie ta gula nie jest cały czas tylko głównie oo jedzeniu jakoś czas a później albo mija albo zapominam o niej

Gość gość
Raczej zgaga i refluks

Gość gość
grzybica,faza taka ze lekarze oleją,wystarczy odkwasić organizm,dieta zero cukru i maki pszennej

Gość gość
Globus, gałka (łac. globus hystericus) – zaburzenie czynnościowe przewodu pokarmowego objawiające się wrażeniem obecności ciała obcego albo ściskania ... ‎ja mam to :-(

Gość gość
Najlepsze w tym wszystkim jest to ze wstałam rano nie czułam nic. Znalazłam temat i mi cos ni tam doskwiera :) psychika daje się we znaki