Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dociekliwa94

Dziwne ciepło w środku

Polecane posty

Gość Dociekliwa94

Proszę o poważne odpowiedzi, gdyż problem jest poważny, czasami męczy mnie to, sprawia wręcz fizyczny ból. Byłam u endokrynologa, zlecił badania hormonów, ale nawet on nie potrafi jeszcze odpowiedzieć, co mi jest (jestem przed tymi badaniami). W wieku ok.20 lat, dosłownie z dnia na dzień, zaczęłam odczuwać takie dziwne ciepło w środku, jakby mnie palił wewnętrzny ogień, głównie w okolicy szyi i narządów płciowych. Od tego czasu tak jest stale, szczególnie odczuwam to podczas menstruacji. Czasami to ciepło jest nie do wytrzymania, sprawia wręcz fizyczny ból, na przykład gdy kładę się spać, a mnie pali w środku wewnętrzny ogień. Raz tak mnie paliło, że musiałam wejść do wanny z zimną wodą. Co mi jest? Zaczynam od tego wariować, chcę, żeby to się skończyło.

Dociekliwa94, niestety przez Internet nie da się postawić diagnozy. Konieczna jest konsultacja u lekarza i wnikliwe badania, m.in. hormonalne. Może to właśnie na tle hormonów, skoro objawy nasilają się w czasie menstruacji? Czy aktualnie zażywasz jakieś leki?