Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciemna uroda jest jednak najładniejsza i atrakcyjniejsza

Polecane posty

Gość gość

Możecie sobie zaprzeczać, ale to są fakty i to widać na pierwszy rzut oka. Ciemne włosy, oliwkowa i ciemniejsza karnacja, wyraźne, ciemne rzęsy, brwi... to jest atrakcyjne, taka kobieta nawet bez makijażu wygląda ładnie a facet z taką oprawą oczu jest przystojniejszy, ma wyraźniejsze rysy twarzy. Oczywiście zaraz zlecą sie piękne nimfy tłumacząc się słowiańską urodą a przy tym ciemnymi włosami, brwiami, rzęsami... ale to ściema, nie jesteście słowiankami, prawdopodobnie macie korzenie semickie, ormiańskie, cygańskie. Słowiańska uroda to ciemny blond (często mysi), jasna, wręcz niewidoczna oprawa oczu, blada, lekko różowawa cera... to wygląda ładnie u kobiet i tylko podrasowane dobrym makijażem u facetów wygląda dramatycznie.

Gość kejmakola
ja sie zgadzam z tym. fakt ciemniejsza oprawa oczu podkreśla urode, mam znajomą która uchodzi za atrakcyjną ale ma rożową cere piegi jasne wręcz biale brwi i włosy. maluje brwi henna ale to juz nie to samo Wiec uwazam ze ciemna uroda jest najładniejsza , nawet patrzac na konkursy miss to najczesciej zwycieżały te z ciemną oprawą oczu

Gość
Zawsze tak uważałam. :P

Gość gość
xxx Słowiańska uroda to ciemny blond (często mysi), jasna, wręcz niewidoczna oprawa oczu, blada, lekko różowawa cera... to wygląda ładnie u kobiet i tylko podrasowane dobrym makijażem u facetów wygląda dramatycznie. xxx Mylisz urode nordycka-skandynawska ze slowianska. Slowianska jest bardziej mieszana. "Słowianie mają płowe włosy (kolor zboża, u dzieci początkowo bardzo jasne) jaśniejące nieco od słońca poprzez rudawy po średni szary brąz.. Przy jasnych włosach występuje ciemniejsza oprawa oczu, brwi które u Nordyków są wręcz białe. Tęczówka też nie jest zbyt jasna - zielono-szara (ciemno niebieska), kolorowa.

U kobiet bardzo mi się podoba, ale u facetów już nie.

Gość gość
gość dziś , dokładnie tak. Ja mam popielate blond włosy, szaroniebieskie oczy, brązowe brwi i gęste, czarne rzęsy. Z kolei mój mąż jest właśnie Nordykiem z Północy i ma nieco jaśniejsze włosy i oczy niż ja, ciemnoblond rzęsy i jasne brwi.

Gość gość
Ja mam bardzo ciemny blond, z wiekiem zaczely ciemniec, raczej ciemna oprawe oczu, oczy szaro-zielone, karnacja raczej jasna ( po opalaniu ciemniejsza).

Gość gość
ciemna oprawa oczu plus kolory zawsze jest ładniejsza niż ta naturalna dlatego wszystkie c**y jasne ii ciemne malują ślepia

Gość gość
to jest południowo i wschodnio słowiańska uroda, o której piszecie, a nam w Polsce bliżej do nordyków, wikingów, niemców bo takie położenie geograficzne dlatego jasne brwi i rzęsy i jasna, różowawa cera

Gość gość
To oczywiste :)

Gość gość
mi się jeszcze ani razu nie spodobała murzynka