Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wzorzec singielki

Czy porządna, szanująca się singielka powinna być abstynentką seksualną?

Polecane posty

Gość Wzorzec singielki

Jakie waszym zdaniem są oczekiwania społeczne od wolnej dziewczyny?

Gość gość
Absolutnie nie ;) ale to nie znaczy, że ma się pruć na prawo i lewo

Gość Ja uważam że powinna
Jestem młodym facetem i nie wyobrażam, że spotykam się z wolną dziewczyną, a ona ochoczo uprawia seks bez zobowiązań z dobrym w te klocki kumplem :D

Gość gość
robisz co chcesz, jak lubisz to rob, obys tylko nie rozczarowala sie, nie zakochala a potem zostala wykorzystana i porzucona :/

Gość gość
Jeśli porządni mężczyźni potrafią wytrzymać i nie puszczać się na prawo i lewo to porządna kobieta też powinna jeśli chce porządnego mężczyznę. Nie tyle ważne kim jesteś ale czego chcesz i oczekujesz. chcesz porządnego mężczyznę to powinnaś się szanować a jak chcesz byle brudasa to możesz dawać na prawo i lewo. Wybór należy do Ciebie.

Gość gość
ja jestem abstynentką seksualną ale tylko dlatego, że mam małe libido :o moje koleżanki singielki prują się na prawo i lewo bo mają duże potrzeby, ja nie czuję się jakoś lepsza od nich tylko dlatego, że jakimś trafem mam bardzo małe :o

Gość gość
gość dziś A zatem Twoje koleżanki nie zasługują na porządnego mężczyznę a Ty tak. Porządny mężczyzna nie chce prującej się kobiety ani takiej co to ma już za sobą (prucie się)

Gość ja za takie panie
dziekuje

Gość gość
Tylko panowie, jak póżniej juz sie zwiążecie z kobietami, ktore byly same i nie szukały przygód, to się nie dziwcie, że one nie są zainteresowane seksem. Niestety, takie opowiesci, że uwielbiaja seks i czekaly na tego jedynego, mozna między bajki włożyc.

Gość Wzorzec singielki
Nie mówię o zimnej dziewicy, ale o kobiecie która była w paru związkach, ale bez zobowiązań do łóżka nigdy nie poszła. A nawet jakby seksu nie lubiła, to wolałbym ją od takiej, która poszła już z kimś do łóżka bez związku. Ta druga kojarzyłaby mi się ze zdzirą i nie potrafiłbym jej szanować, miałbym ochotę ją wyzywać od szmat. Nie mam nic do takich kobiet w relacjach koleżeńskich, ale w bliższej relacji doprowadzałaby mnie do białej gorączki.

Gość gość
Słuchaj, no to skoro nie będzie Ci przeszkadzał brak seksu w związku albo fakt, że ona się zmusza do sypiania z Tobą, to na pewno taką znajdziesz.

Gość Wzorzec singielki
Wolę jednak taką co lubi seks, ale bez związku się nie pruła. Przecież nie szukam świętej dziewicy.

Gość Wzorzec singielki
Jakbym trafił na taką, co robiła to bez zobowiązań, to bym się bał że arabowi popuściła.

Gość gość
No to Ci tłumaczę. Masz nierealne oczekiwania. Jeśli kobieta jest samotna, bez zobowiązań, atrakcyjna, to faceci latają wokół niej jak obłąkani. A im bardziej się opiera, tym bardziej chcą. Tyle, że zdecydowana większość chce jedynie seksu. A jeśli ona lubi seks to myślisz, że będzie się w nieskończoność opierać?

Gość gość
Jeśli lubi sex to oznacza ze juz się sexila, bo jak można mówić ze się lubi sex jeśli się go nigdy nie uprawiało;)

Gość gość
A ja, jakbym trafiła na faceta, który pisze o seksie 'popuscila' to bym zwiewała jak najdalej

Gość gość
Co racja to racja. Popuścić to można co najwyżej w gacie:D

Gość Wzorzec singielki
"Popuściła" - słowo adekwatne do sytuacji. Trudno nazywać wybryki z zapoznanym na dyskotece dealerem narkotyków "kochaniem się".

Gość Wzorzec singielki
Żaden porządny facet by nie chciał kobiety, która spała z kimś bez związku.

Gość gość
"A zatem Twoje koleżanki nie zasługują na porządnego mężczyznę a Ty tak. Porządny mężczyzna nie chce prującej się kobiety ani takiej co to ma już za sobą (prucie się) " no ale dlaczego niby zasługuję? ja serio mam małe libido, seks prawie mógłby dla mnie nie istnieć. gdybym miała ochotę na seks, to bym go uprawiała, ale zwyczajnie NIE MAM. to czyni mnie lepszą? przecież nie mam zupełnie na to wpływu :D w związku też uprawiałam rzadko seks, w zasadzie raczej z inicjatywy faceta, a im dłużej z kimś byłam tym mniej miałam na to ochotę. chciałbyś taką kobietę? :D

Gość Wzorzec singielki
Można mieć duże libido i je kontrolować, nie puszczać się.

Gość gość
nie znam takiej osoby :D te, co się nie "puszczają" mają po prostu małe libido.

Gość Wzorzec singielki
Strasznie generalizujesz. Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która miała przygodę. Miałbym problem z pokochaniem jej.

Gość gość
Autor tez zapewne ma małe libido, nawet na ręcznym nie musi jechać ; ) i nazywa to kontrolą ; )

Gość Wzorzec singielki
Akurat masturbuję się codziennie.

Gość gość
nie generalizuję, jestem kobietą i mam oraz miałam masę koleżanek w liceum, na studiach, w pracy i uwierz mi, dziewczyny rozmawiają szczerze o takich rzeczach. praktycznie nie znam żadnej singielki, która mając duże libido żyłaby latami bez seksu. ok, parę miesięcy można wytrzymać, ale na pewno nie parę lat :D jeśli któraś żyje bez seksu parę lat to dlatego, że ma niskie libido. tak jak ja :D

Gość gość
I nigdy nie skorzystales np z seksu na imprezie? Żadna młoda dziewczyna nie chciała Cie na jeden raz? Nigdy nie zauroczyles się na chwilę?

Gość Wzorzec singielki
Miewałem krótkie związki, ale przygodami to często nazwać. Brzydziłbym się być z kobietą, która miała "przygodę".

Gość gość
ale żadna kobieta nie będzie Ci się chwalić swoimi przygodami :D zapomnij :D

Gość Wzorzec singielki
Dlatego z natury jestem wobec kobiet nieufny, bo wiem że nie potraficie być szczerze.