Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIELĘGNIARKI ILE ZARABIACIE!!!

Polecane posty

Gość gość
Tylko kłamstwa macie! Skoro was brakuje to poco się pchacie do karetek. Skoro chcecie kasy za dźwiganie to pracujecie w zrm Samodzielny dokształcający sie ratownik ma 2000 zl za 300 godzin. Walczcie uczciwie a nie kłamstwem o kasę!!!!

Gość gość
Nikt nie mówi o wywaleniu starych piguł z zrm ale czemu nowe pchają doope pomodtowkami? Mit braków na oddziałach obalony! Ciężko wam dźwigać na oddziałach a lekko w karetce? Mit dźwigania obalony!

Gość gość
Ratownik ale ty glupi Sie dowalil do tych karetek skoro ogromna wiekszosc pracuje na oddzialach I ma gdzies karete Ale ty wiesz lepiej liczby klamia Dane klamia ty wiesz wszystko lepiej Mam gdzies wasza karetkę pracuje na oddziale i stwierdzam ze chyba jakis upośledzony jestes to nie obraza tylko smutny fakt

Gość gość
a ile byś chciał za jeżdżenie do szpitala z pacjentem?:) kiciu

Gość gość
Ratownik na s czy sor-tyle co specjalistka Kierownik p więcej od każdej pielęgniarki na oddziale. Oczywiście po odliczeniu wyższych kosztów edukacji.

Gość gość
Ale w karetkach są!!! Wiec nie kłamcie ze jest was za mało skoro pchacie tyłek do pracy ratownika,położnej czy technika. Nie kłamcie że wam ciężko dźwigać na oddziale bo w karetce leki. Jak z tych powodów dostaniecie jeszcze więcej patologicznej kasy to będzie zwykła kradzież.

Gość gość
Mit obalony? Wejdź na oddzial i sprawdź czy obalony kiedy na dyżurze sa 2 pielęgniarki dźwigające otyle osoby I Malo je obchodzi czy ich koleżanki jeżdżą w karetce czy nie bo faktem dla nich jest to ze w danej chwili w danym miejscu jest dana sytuacja I tak nie zrozumiesz bo jesteś tylko cwaniakiem który myśli ze wszystko wie i ma lekarstwo na cale zlo swiata

Gość gość
No to niech dźwigają skoro mogą dźwigać w karetce proste. Niech pracują za dwie skoro mogą pracować na miejscu położnej,ratownika,technika. Każdy wasz argument o kasę to kłamstwo. Pielęgniarek nie brakuje i umieją dźwigać !!!!

Gość gość
To ze zalozmy na 100 pielegniarek jest hmm teraz wymyślam liczbę 90 jeźd******aretce a 10 pracuje na oddziale to znaczy ze na oddziale jest za malo i nie ma znaczenia ze są osoby które mogłyby tam pracować Fizycznie ich nie ma Ratownik za głupi żeby to zrozumiec:) ps liczba wymyslona bo ogólnie pielęgniarki pracują gl na oddziałach a i tak ich brakuje Weź sie puknij

Gość gość
Ale pielęgniarki pracujace na oddziale skoro pracują na oddziale nie chca pracować w karetce Ty naprawde jestes taki bystry czy tylko udajesz

Gość gość
Poco aie pchacie do innych zawodów skoro was jest za mało i nie możecie dźwigać!!!!!!!!! Tylko kłamać potraficie. Pielęgniarki systemu na odział razem dźwigać i uzupełniać braki kadrowe bo inaczej jesteście zwykłe krętacze i złodzieje!!!! Czemu w mediach w walce o kasę nie mówicie że jest was za mało bo zajmujecie innym prace i w kratce potrącicie dźwigać. Tylko o kasę chodzi zdobytą klamstweme!

Gość gość
A co z tymi z karetek chytre na kasę kłamcy !!! Koleżanka może zająć miejsce ratownika w karetce i dźwigać pacjenta-Nie mass prawa wyłudzać kasy!!!!

Gość gość
Ty naprawdę nie udajesz:)przypadek beznadziejny Co pielęgniarki z oddziałów maja iść do tych z karetek i je zaciągnąć sila na oddzial:)

Gość gość
Heh ten ratownik faktycznie jakiś glupi

Gość gość
Taaaaak!!!!! Zamknąć pomostowki na ratownictwo i położnictwo oraz możliwość pracy na stanowisku technika a was nie za braknie!!!! Inaczej każdą wasza podwyżkach to zwykła kradzież zdobyta kłamstwem. Ty naprawdę jesteś za głupia by to zrozumieć.

Gość gość
Masz jakies problemy emocjonalne z tymi wykrzyknikami:) Robiles jakies badania w tym kierunku ze twierdzisz ze wtedy pielęgniarek nie za braknie? Nie? To ci nie wierze:)

Gość gość
Naprawdę nie zrozumiesz ze w Polsce pielęgniarek nie brakuję tylko siedzą w nie swoim zawodzie. Ja wiem o co wam chodzi więcej kasy by więcej ludzi szło na pielęgniarstwo. Ale pielęgniarek w Polsce nie brakuje tylko mają pomostoowki i przywileje za duże !

Gość gość
Czyli nie robiles badan:) wiec nie masz pojecia o liczbach Jak sie nie ma pojecia radze sie nie wypowiadac

Gość gość
No kurde pielęgniarek brakuje bo zajmują innym miejsca pracy-za głupie jesteście na to?

Gość gość
wybaczcie kochane pielęgniarki tamten ostry ton. wypiłem 6piw:P nie dostałem się na pielęgniarstwo i dlatego tak.WYBACZCIE

Gość gość
nie dostałem się na pielęgniarstwo bo nie mam matury:p. tak mi sie zebrało żółci i ją wylewam w necie bo w pracy muszę słuchać pielęgniarki i nie mogę za dużo się rzucać z dupą. noszowy :D

Gość gość
Do ojca po cieżkiej operacji wzielismy do opieki na noc pielegniarke ,została pani która była na dyżurze dziennym następnego dnia ta pani pielęgniarka znów pracowała w ciągu dnia ,więc powiedzcie mi cos takiego czy kasierka z Biedronki pracując 12godz na kasie i zostająć "prywatnie"nastepne 12 godz na tej kasie była by wstanie jeszcze zostać i siedziec i mysleć nastepne 12 godzin na dniu ?Ja myśle ze kasjerka by nie wiedziała jak się nazywa ,a pani pielęgniarka pracowała sobie jak gdyby nigdy nic a 320 zł przez noc wpadło:)

Gość gość
Jakie badania kobieto. Zamknij pomostowki i mozliwosc pracy w zawodzie techników to od razu was będzie więcej. ale wam zależy by was było mało byście kasę wyłudziły. Zwykłe złodzieje z was-kasa wyłudzona kłamstwem. Niby was mało ,a nie pracujecie wszystkie w zawodzie ,zajmując miejsce innym. Niby na oddziale nie możecie dźwigać ,ale w zrm możecie. Ile pielegniarek poszło do karetek odkąd powstał zawód ratownika? Ile pielegniarek poszło do karetek odkąd powstał zawód ratownika? Ile pielegniarek poszło do karetek odkąd powstał zawód ratownika? Ile pielegniarek poszło do karetek odkąd powstał zawód ratownika? Ile pielegniarek poszło do karetek odkąd powstał zawód ratownika?

Gość gość
Ile was siedzi na stanowiskach położnych,ratowników,techników?

o bosze! co ja wypisuje! jestem taki zazdrosny, tak sfrustrowany i bezsilny..taki pijany. wybaczcie siostry nie jestem sobą, haloperidol mi się skończył

Gość gość
nie wylogowałam się! ale faux pas :P

Gość gość
Chcecie pieniędzy-walczcie uczciwie,a nie kłamstwem!

Gość gość
jakim kłamstwem biedaku? :D

Gość gość
jestem tak nudny.. nie gniewajcie się koleżanki pielęgniarki, ostatnio dużo pije, i te leki jeszcze..nie stać mnie na lekarza tak zostałem okradziony i oszukany przez was..

Gość gość
17;44 hehehe niezłe przekimała sie i zgarneła tyle co nie jeden musi cieżko tydzień zap***alać tez bym chciał miec mozliwosc dorabiania za kase i jeszcze im żle