Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprz i alkohol

Pieprzyłem wszystkich

Polecane posty

Gość pieprz i alkohol

Pieprzyłem na tym forume wszystkich. 😴 Pamiętam Want. Słodka brunecia, tuliła mnie do cycuchów i śpiewała kołysanki. Wkładałem jej serdeczny palec do pipy i tak zasypialiśmy. 😴

Gość pieprz i alkohol
To była przerwa na spuszczenie z krzyża. :classic_cool: Waliłem także Gie jak Giaa. Waliłem ją jak s/u/k/ę. Lubi anal ze spustem do środka. Była o dziwo tak samo wredna jak na forum. Ugryzła mnie w palec gdy próbowałem włożyć do c/i/p/y. Temu, że obiecała zachować cnotę do ślubu. 😴 Ale niezła jest s/u/k/a jak na dziewicę. :classic_cool:

Gość gość
Tylko te dwie? Słabo.

Gość gość
Nie wszystkich, mnie nie pieprzyłeś :D

Gość gość
Pisze wszystkich to facetów chyba też :-D

Gość pieprz i alkohol
Miałem też orgię z Ciotkami. Qrfa prznaję, że byłem zestresowany kiedy wszedłem do pokoju,a tam one siedziały. Zapadła krępująca cisza. :classic_cool: Ja pie/rdo/lę. :( Nie chciał mi stanąć. Madzialena zaparzyła własnoręcznie zbieranych ziółek i pomogło. Cizia i Eve lizały sobie c/i/p/y w tym czasie, a Madzia obciągała. Jednak ja z obawą patrzyłem na Muchę i Waderę. Obie są groźne. Skończyło się na tym, że przywiązały mnie s/u/k/i do łóżka i ujeżdżały. Wadera powiedziała: a spróbuj się zlać w którąś. Wspominam to jako wstrząsające przeżycie. :O Starczy mi do końca życia Ciotek. :classic_cool:

Gość pieprz i  alkohol
J/e/b/a/ł/e/m Kuszę, ale tylko raz, bo lubi ściskać f/i/u/t/a. Qrfa bolało trochę. Była stanowcza. Nie chciała obciągnąć, do c/i/p/y ani d/u/p/y, tylko ręka i ręka. :O Tak więc pieprzyłem Kusze w rękę, przez cztery dni miałem mega podpuchniętego. Zna trik, że łapie za jaja i się spuszczasz. Wytresowała mnie jak amstafa. :( Nazwała Szarik. :( Krzyczała: służyć, służyć. I oblizywała, bo podobno to dobre na trawienie. Z perspektywy czasu myślę, że ta szmata mnie po prostu wykorzystała. 😴

Gość pieprz i alkohol
Jak sobie wypiję to zapinam panów więc wszystkich pieprzyłem.:classic_cool: Podałem się kiedyś za kobitę pisząc do Adrogena. 😴 Walił sobie pod moje teksty, które mu słałem. Ja zresztą też. :classic_cool: Pod niego. Niestety kiedy doszło do spotkania kolo się wk/u/r/w/i/ł i załatwił mnie środkowo sierpowym. 😴 Na koniec i tak mu obciągałem. Ch/u/j miał chyba satysfakcję, że mnie zmusza. :( Ostrzegam przed nim.

Gość gość
:-D

Gość pieprz i alkohol
To krótki przegląd tych com dzisiaj tutej widział. Jak zobaczę innych tyż napisze jak się j/e/b/i/ą. W ten weekend zdradzamy w końcu privy o pieprzeniu. 😴

Gość pieprz i alkohol
Zapomniałbym o drobnym szczególe. Otóż gdy ujeźdżały mnie wadera z muchą w sposób perfidny i sadystyczny, nasza Madzialena zapytała mnie czy chce placka ziemniaczanego i tym sposobem nie spuściłem sie ani w Muche ani w Wadere, ponieważ w kulminacyjnym momencie opadł mi k/u/t/a/s.

Gość pieprz i alkohol
Czuję się wykorzystany przez gównianego podszywa od placków ziemniaczanych. Kiedy ja nie jadam placków :O i tam nie było nic prócz Ciotek,łóżka, strachu i skupienia żeby się nie spuścić. :O Traumatyczne przeżycie.Do dziś mi się odbija ziółkami i naftaliną.😴

pieprz i alkohol dziś Jak sobie wypiję to zapinam panów więc wszystkich pieprzyłem.cool.gif Podałem się kiedyś za kobitę pisząc do Adrogena X I ufaj tu "kobietom" z forum.

Gość gość
"Temu"? "Dlatego"," ponieważ" ok, ale "temu"? Co to za analfabetyzm?

Gość gość
specjalnie kaleczy język

Gość gość
To chyba taka moda na forum. Albo to jeden i ten sam człowieczek hejtuje całe forum.

Gość gość
:D:D:D:D:D:D:D