Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny chlopak alkoholik..

Polecane posty

Gość gość

Napisze w skrocie musze sie wygadac, ojciec mojego dziecka jest alkoholikiem odeszlam od niego jak syn mial kilka miesiecy widzialam, ze jak nie ma na pieluchy i mleko a ma na piwo to nic z tego nie będzie. Przez X lat mialam uraz do facetow. Od 4 lat jestem w zwiazku z kolejnym chlopakiem. Rowniez lubil sobie wypic 1 -2 piwa dziennie, ale przymykalam oko, pozniej doszlo do tego, ze co weekend sie upijal, mamrotal cos i szedl spac. Ostatnio jednak nie dosc , ze pil to jesze mnie szarpal i wyzywal od najgorszych. Wczoraj byla awantura po pijaku szarpal mna i wyzywal, syn (8 lat) stanol mojej obronie a ten go wyzwal i pchnol. Nie mam juz zludzen, trzeba to zakonczyc. Czy ja jestem jakas naznaczona nie mam prawa do szczescia, ze przyciagam samych alkoholikow i chamow. Nigdy nie uloze sobie zycia, zalamana jestem.

Gość gość
powinnas isc na terapie bo niestety bedziesz sie wiązać z takimi ludzmi. to nie do konca Twoja wina. prawdopodobnie sama mialas ojca alkoholika albo w ogole go nie mialas, nie masz dobrych wzorców

Gość gość
Moj ojciec nie jest alkoholikiem, pochodze z rodziny wrecz abstynenckiej dlatego nie wiem dlaczego mam takiego pecha , ze trafilam 2 raz na alkoholika i awanturnika:(

Gość gość
Mam koleżankę, ktora 2 razy trafila na facetów ktorzy ja bili. Sama juz nie wiem chyba pecha macie.

Gość gość
No to wybieraj takich, którzy alkoholikami nie są.

Gość gość
Czasami facet pije z biegiem lat a nie od razu od poczatku zwiazku.

Gość gość
Jesteś z takimi, którzy Ciebie zechcą. Podnieś poprzeczkę i szukaj kogoś wartościowego. Nie byle kogo, i nie pierwszego z brzegu.