Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie w złym ciele

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem tutaj pierwszy raz. Nie wiem czy to dobry temat, więc z góry przepraszam. Piszę poważnie i o takie same potraktowanie proszę. Zacznę od tego że mam 19 lat, jestem kobietą, chociaż nie do końca się nią czuję. Od kiedy pamiętam nie potrafię stwierdzić u sobie kim tak naprawdę jestem. Podobają mi się faceci, ale nie potrafię z nimi rozmawiać. O wile bardziej kręcą mnie kobiety, w nich widzę pożądanie i to do nich czuje słabość. Zakochałam się już kila razy w drugiej kobiecie, ale nigdy tego nie wyjawiłam. Pragnąc kobiety czuje się mężczyzną i w ten sposób sobie siebie wyobrażam, wiem że nie miałabym szansy będąc sobą tzn kobietą na prawdziwy związek z drugą kobietą. Zakochałam się w koleżance z roku, jest piękna i inna a przy tym wyjątkowa. Chce spędzać z nią każdą chwilę, ale nie chce też przekroczyć granicy. Problem w tym że ona jest raczej hetero, a ja nawet nie wiem kim jestem. Trudno mi się żyje z tym faktem bo od lat ukrywam swoje popędy w stronę kobiet (moja rodzina jest bardzo nie tolerancjna). Od dziecka czułam się bardziej chłopakiem niż dziewczyną. Nie wiem co mam o tym myśleć, mam już 19 lat, wciąż powtarzają żebym sobie już kogoś znalazła. Zaczynam czuć presję że coś się wyda że jestem inna. Ma ktoś podobnie lub zna osobę która tak ma? Proszę o powagę i pomoc. Pozdrawiam