Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bellamoonxx

Wesele hotel biały dom, czerwionka opinie 2015 proszę

Polecane posty

Hej Zastanawiam się nad Hotelem Białyy Dom w Czerwionce, ze względu na korzystną ofertę oraz noclegi. Czytałam niezbyt dobre opinie na temat jedzenia i obsługi, ale one wszystkie były stare z 2010 - 2013 roku. Na ich Facebooku mają dużo dobrych opinii, więc liczę po cichu, że do tego czasu może coś się zmieniło na lepsze? Jeśli byliście tam na jakimś weselu w 2015 roku proszę o opinię. Pozdrawiam

Gość gość
A może ślub i wesele w plenerze? Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość Metbud konstrukcje stalowe
A może ślub i wesele w plenerze? Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość gość
Ja byłam tam na weselu i powiem jedno - warto :) Bardzo mi się podobała sala i najważniejsze - jedzenie jest pyszne :)

Gość elkaratusz
Miejsce fajne! Byłam tam na komunii chrześniaka, dużo miejsca, dobre jedzenie. Dobrze wspominam.

Gość Angelika79m
Komunie syna tu robiliśmy i tak nam się spodobało że młodszej córce na 2019 zarezerwowaliśmy już termin. Najbardziej nam jedzenie smakowło, a ich wypieki to coś oblednie smacznego więc polecam wziąć tę opcję z ciastami ;)

Gość gość
Chcesz zaoszczędzić na weselu? W NOVA Centrum Edukacyjne w BYDGOSZCZY w ROK nauczysz się jak to zrobić! Florysta z aranżacją ceremonii ślubnych, nauka w weekendy, wieczorowo lub dziennie - TY decydujesz! +DODATKOWE CERTYFIKATY +LEGITYMACJA +ZAŚWIADCZENIA DO ZUS +PAŃSTWOWY EGZAMIN jak widzisz same plusy :) ! ul. Krasińskiego 2 Bydgoszcz, tel. 790400178 Znajdź nas na facebook.pl/novacebydgoszcz

Gość Viera

Ja po Weselu w 2019 - poziom dalej wysoki, karta była naprawdę super no i przepiękna sala - to są główne atuty Czerwionki.