Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż zamiast się ze mną kochać gra teraz w gry komputerowe...

Polecane posty

Gość gość

z małolatami i innymi debilami, nie mam nic przeciwko grom ale nie o 1 w nocy, w sobote, ja siedze przed telewizorem, oglądam durnoty, dziecko spi a on ze sluchawkami na uszach napieprza w jakąs gierke :O zachęty typu chodzenie na golasa nie pomagają, czasami sie zastanawiam ze slub to byl bląd, moglam zyc w nieformalnym związku, wtedy jest ciągle ryzyko ''odejscia'' a tak papierek = rutyna, przy malej oczywiscie tez mi nie pomaga, skoro ma juz 1,5 roku to wszystko sie robi samo, on ''nie umie'' Czasami sie sama zaspokajam, to nie jest normalne 31 lat a ja sie masturbuje mając meża za scianą !?

Gość gość
Szkoda że nie jestem u ciebie

Gość gość alvaro
Przykre że twoj mąż woli durne gry jak żonę tulić itd

Gość gość
moglam zyc w nieformalnym związku, wtedy jest ciągle ryzyko ''odejscia'' a tak papierek = rutyna xxx wyobraź sobie że z małżeństwa też można odejść wpisz sobie w google słowo"rozwód"

Gość gość
Jestem po rozwodzie teraz wiem źe żyję

Gość gość
Papierek to nie wszystko lepiej być samemu jak w toksycznym związku albo dla wygody bez sensu

Gość gość
Współczuję ci. Tez mam faceta, który woli grać niż kochać się ze mną. Gra po nocach, podczas gdy ja leżę w łóżku obok niego. To jest uzależnienie od gier! Szkoda mu czasu na sex, jak mu się zachce to zwali sobie konia w lazience, przy filmiku z telefonu i wraca do łóżka zadowolony kontynuować grę! A ja wyje w poduszkę i zasypiam niezaspokojona:/ Mam powodzenie u facetów, spokojnie mogłabym mieć kogoś na boku ale nie potrafię i nie chcę! To wszystko jest chore..

Gość gość
Izolować go w małżeństwie to masz My mamy związek bez tabu i mąż jest zawsze podczas każdego badania ginekologicznego pochwy i wspierał porody. Jest troskliwy zajmuje się domem i pomaga we wszystkim. Seks mamy wspaniali. A ty go ignorowałaś to masz że ma cię gdzieś! A po to jest prawo pacjenta że nawet możesz mieć osobę bliska podczas badań i zabiegów w szpitalu decyduje pacjent. Ja mężowi mąż mnie ma prawo zaglądać do komórki i laptopa mówimy sobie nawet w jakiej pozycji mamy przyjemność największą podczas seksu. Nie tajemnic w związku a jak ty się go wstydzisz u ginekologa czy porodzie to masz ! !!

Gość gość
A ja wlasnie jestem po bardzo udanym seksie, zaspokojona zadowolona i czuje ze w srodku zaczyna kielkowac ochota na powtorke mmm zaraz znow bede jeczec pod nim, nad nim, przed nim i obok. Ostatnio ciagle mam ochote, maz za mna nie nadaza. Tez tak macie ze im jestescie starsze to caly czas chodzicie podniecone i szybciej osiagacie orgazm?? Mam 29 lat, dwoje malych dzieci a ciagle mysle o seksie. Kiedy na niego wskocze, nawet bez wstepu musze sie powstrzymywac zeby za szybko nie dojsc.

Gość gość
Witaj w klubie mój nadal gra a jest druga, tak codziennie w tygodniu do 12 stej. Ma 37 lat jest programistą dobrze zarabia jest inżynierem, on uważa że mało gra haha

Gość gość
Nie rozwodź się próbuj dalej albo zacznij z nim grać i może jakoś go podejdź

Gość gość
A wasi faceci nie maja tak, ze graja np dwa tygodnie w kazdej wolnej chwili i cala noc, a potem kilka miesiecy spokoj? Moj tak robi, jak wychodzi nowa gra to od kompa nie odchodzi, nacieszy sie i spokoj do nastepnej premiery

Gość gość
chciałabym gracza ,mój tylko by się kochał albo rozmawiał