Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Potrzebuje pomocy. 10 miesiecy temu rozpoczelam kanalowe leczenie ale bylam tylko na jednej wizycie poniewaz wyjezdzalam za granice. Po kilku miesiacach wypadlo mi lekarstwo I przez przypadek wyjelam opatrunek. Udalam sie wiec do dentysty (w zwiazku z tym ze za granica jest bardzo drogo) pani doktor zalozyla mi nowy opatrunek I lekarstwo ktore po kilku dniach wypadlo. Od kilmu miesiecy mam w zebie tylko opatrunek. Od kilku dni zauwazylam jakby cos "siedzialo" mi w zebie. Dzis zauwazylam ze jest to takjakby narosl (tak mi sie wydaje) jak nakuje wykalaczka to leci krew. Dodam ze to dolna 6. Czy to jest niebezpieczne ? Pomocy !

Gość gość
w jakim sensie niebezpieczne? no masz rane, z ktora cialo probuje cos zrobic, albo chce zarosnac, albo tworzy sie np ropa pod tym. lepiej idz do dentysty by sprawdzil co z tym sie dzieje.

Gość gość
Nie rozumiem, co ma zagranica do tego. Jak studiujesz/pracujesz/masz prawo do bezrobotnego to masz też wliczoną podstawową opiekę zdrowotną, i to bez czekania latami jak w Polsce.

Gość gość
To nie takie proste ze wszystko jest za darmo.