Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Peknieta szybka w telefonie !

Polecane posty

Gość gość

Witam ostatnio nieszczęśliwie pękła mi szybka w telefonie galaxy s6. Nie jest ona popękane czy coś jest tylko jedne małe pekniecie. Szkoda mi trochę kasę na wymiane bo to jednak spory koszt. I stad moje pytanie ! Jak zabezpieczyć ta szybke żeby dalej nie pękła ani się uszkodziła. CZy mogę nakleic na nie szklo hartowane?

Gość gość
Eh znam ten ból. Mi też pękła szybka w iphone i strasznie byłam zła na siebie bo już miałam zamawiać etui. Byłam w serwisie www.imaster.com.pl i wymienili mi ją dosyć sprawnie ale musiałam zapłacić ok. 400 zł.

Gość gość
Jak nie ma tragedii to może folię kup i zalóż na nią zeby dalej sie nie rozwalało. Albo wymien najlepiej wyświetlacz i szkło hartowane na niego daj. Ja mam na swoim, kupowałem przez internet na http://iscratch.pl/ to zdecydowanie bezpieczniejsza opcja. No ale jak wolisz. Tylko uważaj zeby cale do konca sie nie rozwalilo bo bedzie lipa

Gość vallentyna
Jeśli nic się nie dzieje z ekranem to kup szkło hartowane, a jeśli coś będzie nie tak to zanieś do Teletorium, tam ci wymienią szybkę w przystępnej cenie :)